Головна Новини Світ Польща Світовий гігант реклами «OLX» масово звільняє співробітників: скорочення торкнулися Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Світовий гігант реклами «OLX» масово звільняє співробітників: скорочення торкнулися Польщі

Незабаром польське представництво OLX залишить близько 9 тисяч співробітників

28 січня 2023, 16:54
Поділіться публікацією:
На тлі підвищення цін по всьому світу багато компаній були змушені заговорити про скорочення персоналу. Незважаючи на цілком стійку економічну ситуацію в Польщі, звільнення торкнулися її громадян. Так, наприклад, всесвітньо відомий бренд цифрової комерції та реклами “OLX”, який працює у тому числі і в Україні, днями повідомив про масові скорочення, які він запланував провести серед співробітників свого польського представництва. Якщо вірити місцевим ЗМІ, які повідомили про майбутні зміни, компанія „OLX” має намір звільнити близько 30% від загальної кількості своїх співробітників.

Світовий гігант реклами «OLX» масово звільняє співробітників: скорочення торкнулися Польщі

Фото тематичне


Варто зазначити, що всі працівники компанії, які потрапили до "чорного списку", були попереджені про це заздалегідь.


Інформацію про майбутнє скорочення повідомив власник компанії, який раніше також володів ще однією популярною в Польщі платформою інтернет-оголошень "Allegro". За його словами, невдовзі польське представництво OLX залишить близько 9 тисяч співробітників. І це при тому, що загальна кількість працівників фірми зараз дорівнює позначці 30 тисяч осіб.


У цьому контексті варто зазначити, що кількома місяцями раніше про ще масштабніше скорочення повідомив інший всесвітньо популярний технологічний гігант — Amazon. Керівництво цієї компанії збирається звільнити понад 18 тисяч співробітників.


Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло, що у польському Вроцлаві відкрився магазин з українськими продуктами. Зазначається, що незважаючи на широкий асортимент та наявність рідкісних, як для Польщі продуктів, ціни в новоспеченому магазині перевищують середню вартість польських продуктів-аналогів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини