Головна Новини Світ Польща В МЗС Польщі заявили про можливу причетність російських агентів до протестів польських фермерів
commentss НОВИНИ Всі новини

В МЗС Польщі заявили про можливу причетність російських агентів до протестів польських фермерів

У протестах польських фермерів на українському кордоні можуть брати участь російські агенти, заявили в Міністерстві закордонних справ Польщі.

21 лютого 2024, 16:02
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник МЗС Польщі Павел Вронський заявив, що до протестів польських фермерів можуть бути причетні російські агенти. Таким чином у Міністерстві закордонних справ Польщі відреагували на інцидент з плакатом на якому Путіна закликали "розібратись з Україною та Брюсселем", а згодом і з польським керівництвом.

В МЗС Польщі заявили про можливу причетність російських агентів до протестів польських фермерів

Речник МЗС Польщі Павел Вронський. Фото з відкритих джерел

Павел Вронський дав коментарі виданню RMF FM, де розкритикував заклики, які спонукали б Путіна до нової агресії.

"Говорити зараз антиукраїнські тиради, вихваляючи Путіна і закликаючи його добити українців, звучить як спроба захоплення фермерського руху крайніми, безвідповідальними елементами або пропутінськими агентами", — сказав Павел Вронський.

Речник МЗС Польщі наголосив, що такі заяви шокують та шкодять репутації Польщі та її народу. Крім того, за словами Вронського це шкодить і самим польським фермерам. 

Павел Вронський звернувся до організаторів польських протестів на українському кордоні з закликом дистанціюватись від людей, які вносять проросійський наратив під час страйків.

"Це дискредитує їх і їх справу. Така діяльність не допомагає фермерам у вирішені їх суперечки з Україною. Єдина людина, яка виграє від цього, — російський диктатор Володимир Путін", — зазначив Павел Вронський та додав, що за цим могли стояти проросійські агенти або "корисні ідіоти".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генеральна консулка Польщі вибачилась за дії поляків під час протестів та заявила, що так ганебно можуть поводитися лише росіяни.

Також "Коментарі" писали, що в Міністерстві сільського господарства Польщі спростували заяви польських фермерів щодо українського зерна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини