Головна Новини Світ Польща У Польщі евакуювали аеропорт через іноземця, який віз небезпечний багаж з України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі евакуювали аеропорт через іноземця, який віз небезпечний багаж з України

Варшавський аеропорту імені Шопена евакуювали через небезпечний багаж, який віз громадянин ПАР з України.

30 серпня 2023, 10:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

28 серпня у Варшаві стався інцидент, який призвів до евакуації близько 400 осіб з аеропорту імені Шопена. Виявилось, що громадян ПАР перевозив у ручній поклажі гранату та боєприпаси. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання RMF24.

У Польщі евакуювали аеропорт через іноземця, який віз небезпечний багаж з України

Аеропорт імені Шопена у Варшаві. Фото з відкритих джерел

Видання повідомляє, що близько 15 години під час перевірки ручної поклажі у 41-річного громадянина Південної Африки виявили боєприпаси. Чоловік мав чотири патрони 5,56 калібру. Після цього робітники аеропорту вирішили перевірити і інший багаж пасажира. У ньому знайшли бойову гранату.

Робітники аеропорту зупинили рух літаків, провели евакуацію 400 осіб та викликали піротехніків на місце інциденту для перевірки багажу. Через годину рух літаків до аеропорту було відновлено.

41-річний чоловік, який виїхав з України та прямував до Дубая був затриманий польськими спецслужбами. Очікується, що південноафриканця доправлять до суду, де він отримає свій вирок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі евакуювали аеропорт через витівку української пенсіонерки. Українка мала летіти з міста Лодзь до Лондона, однак мала ще кілька годин у запасі. Жінка вирішила скористатись цим та заховала свою валізу у туалеті аеропорту і поїхала у центр міста. Працівники аеропорту знайшли багаж, скасували рейси, провели евакуацію та викликали саперів.

Також "Коментарі" писали про мандрівника, який вирішив не платити за габаритний багаж, тому неочікуваним способом зменшив свою валізу. Чоловік у приміщенні аеропорту почав відривати колеса від валізи та ламати свій багаж, аби він відповідав необхідним розмірам. Відео з діями чоловіка потрапило в мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини