Головна Новини Світ Польща У Польщі на кордоні з Росією побільшає прикордонників та співробітників спецслужб: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі на кордоні з Росією побільшає прикордонників та співробітників спецслужб: деталі

Незабаром на кордоні з Калінінградською областю збільшиться кількість співробітників прикордонної служби

29 квітня 2023, 17:06
Поділіться публікацією:

Глава польського уряду Матеуш Муравецький заявив, що незабаром на кордоні з Калінінградською областю збільшиться кількість співробітників прикордонної служби. Також планується направити туди працівників кількох спецслужб, щоб таким чином посилити безпеку у районі кордону.

У Польщі на кордоні з Росією побільшає прикордонників та співробітників спецслужб: деталі

фото тематичне

"Влада Республіки Польща прийняла рішення посилити безпеку на кордоні з Росією в районі Калінінградської області. Ми збираємося підвищити рівень безпеки як фізичної, так і електронної. Тобто для реалізації наших планів будуть задіяні не лише прикордонники, а й співробітники спеціальних служб, які мають забезпечити недоторканність кордонів своєї держави", — підкреслив високопоставлений чиновник.

Варто додати, що у січні минулого року Польща розпочала будівництво високої огорожі на кордоні з Білоруссю. Відомо, що всі роботи вже завершено. За підсумком вздовж усієї території, що межує з Республікою Білорусь було зведено металевий паркан довжиною майже 190 кілометрів і висотою 5,5 метрів. Чи почнеться подібне будівництво на кордоні з Калінінградом, поки що невідомо

Нагадаємо, раніше наше видання повідомляло, що представники уряду польської столиці — Варшави, разом із правоохоронними органами силою проникли на територію школи при російському посольстві. Влада польської столиці називає це необхідним і вимушеним кроком, який не дозволить РФ вивести своє майно з навчального закладу. У Російській Федерації вже відреагували на цей інцидент, зазначивши, що запам'ятають цей вчинок надовго і обов'язково направлять Варшаві ноту протесту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

trete

29 квітня 2023, 18:33

Открытый поиск сeкc партнеров в вашем городе и по интересам, все анонимно и пока что беcплатно. Реально крутая штука, пользуйся ---- https://urlis.net/club


Новини