Головна Новини Світ Польща У Польщі партія влади визнала, що не зуміла перемогти на виборах, образившись на ЗМІ та поляків
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі партія влади визнала, що не зуміла перемогти на виборах, образившись на ЗМІ та поляків

Лідер "ПіС" Ярослав Качинський визнав помилки на виборах у Польщі

21 жовтня 2023, 14:40 comments1713
Поділіться публікацією:

Лідер польської провладної партії "Право та справедливість" Ярослав Качинський прокоментував результати парламентських виборів, які не принесли перемоги партії, визнавши "низку помилок" під час кампанії. Як передає портал "Коментарі", про це Качинський заявив на заході провладної Gazeta Polska в селі Спала в центральній Польщі, повідомляє PAP.

У Польщі партія влади визнала, що не зуміла перемогти на виборах, образившись на ЗМІ та поляків

Ярослав Качиньский

Голова ПіС підкреслив, що під час виборчої кампанії з боку "Права і справедливості" було допущено "низку помилок", а результат у партії "хороший, але не дуже добрий".

Він не деталізував помилки, про які йдеться, натомість зосередив увагу на "дуже сильній опозиції, яка не лише нападала на владу, а й робила це насильницьким та вульгарним способом", зокрема через "дуже насильницькі демонстрації".

Качинський також поскаржився на засоби масової інформації, які "мають повну свободу" у Польщі і в основному "перебувають у руках опозиції" або під впливом опозиції – як і "значна частина влади" та суди.

Через "дезінформацію" у ЗМІ, додав він, "цілі регіони, які насправді мали б нас підтримати, оскільки отримали від нас якусь особливо сильну підтримку, не підтримали нас взагалі на вищому рівні, ніж раніше".

"Тут ми маємо справу з явищем, яке можна – і саме так робили деякі наші радники – описати дуже коротко: люди не голосують із вдячності. І ті, хто перебуває при владі, повинні насамперед показати недоліки іншої сторони, тобто конкурентів ", — наголосив Качинський.

Також видання "Коментарі" повідомляло – це кінець правління "Права та справедливості": хто у Польщі претендує очолити уряд.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини