Головна Новини Світ Польща У Польщі розповіли, хто окрім Угорщини чинить опір санкція ЄС проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі розповіли, хто окрім Угорщини чинить опір санкція ЄС проти Росії

У Польщі розповіли, як лідери ЄС бояться запроваджувати нові санкції проти Росії

9 червня 2022, 11:12 comments1800
Поділіться публікацією:

Ні для кого не є секретом, що найбільше в Європі проти антиросійських санкцій виступає саме Угорщина. Але ще є країни, які негласно намагаються уповільнити запровадження нових санкцій проти Росії. Такими країнами є Франція, Німеччина та Нідерланди. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на віце-прем'єр-міністра Польщі Ярослава Качинського в ефірі "TVP Info".

У Польщі розповіли, хто окрім Угорщини чинить опір санкція ЄС проти Росії

Ярослав Качинський. Фото: з відкритих джерел

За словами польського чиновника, Угорщина блокує санкції і це дуже велика проблема, яку не можна недооцінювати, але, якщо ж говорити про "тоншу гру", то такі країни, як Франція, Німеччина, а іноді і Нідерланди, намагаються виступати проти санкцій щодо Росії.

Щодо військових дій на території України, то Ярослав Качинський зробив невтішний прогноз для України. Політик вважає, що ця війна затягнеться надовго і Москва намагатиметься досягти хоча б часткового успіху зі своєю так званою "спецоперацією".                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Польщі Анджей Дуда розкритикував лідерів Євросоюзу Еммануеля Макрона та Олафа Шольца за їхні спроби піти на діалог із президентом Росії Володимиром Путіним, незважаючи на те, що агресія РФ проти України не припиняється. Польський президент пригадав уроки Другої світової війни, коли навіть тоді ніхто з лідерів ЄС не намагався знайти компроміс Гітлером.                                                                                  

Також видання "Коментарі" повідомляло — Росія готується до удару: у Генштабі розповіли, куди росіяни стягли "Іскандери" та "Панцирі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 червня 2022, 12:06

Досить нападати на тих, хто шукає рішення конфлікту. Не підбурюйте, а самі пропонуйте варіанти шляхів до перемоги. Ховатися УПА-талібану у схронах Азовсталі за спинами десятків тисяч повільно вбитих, це не шлях до перемоги. Корупції байдуже - українки ще народять. Руїни теж гарно, будуть показувати у парламентах світу кіно та вимагати гроші на відновлення - 50% вкрадуть. Афганістан теж переміг, трильйон розпиляли - що в результаті?


Новини