Головна Новини Світ Польща У Польщі спалахнув скандал навколо анонсованого концерту російського музичного гурту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі спалахнув скандал навколо анонсованого концерту російського музичного гурту

Музичний гурт Little Big неодноразово висловлювався проти російського вторгнення в Україну, проте раніше підтримав анексію Криму

8 листопада 2022, 21:15
Поділіться публікацією:

12 листопада в польському Кракові мав відбутися концерт популярного російського гурту Little Big. Незважаючи на те, що учасники музичного колективу відкрито засуджують російське вторгнення в Україну, їхній виступ був скасований приймаючою стороною, повідомляє керівництво нічного клубу Studio.

У Польщі спалахнув скандал навколо анонсованого концерту російського музичного гурту

гурт Little Big, з відкритих джерел

За даними місцевих ЗМІ, скасування концерту не є особистою ініціативою організаторів. З'ясувалося, що скандал навколо цієї події почав спалахувати ще в день публікації анонсу про прибуття російської групи. Українці, які проживають у польському Кракові, ще тоді заявили, що зроблять усе можливе, щоби концерт не відбувся. Спираючись на поточні заяви нічного клубу, де мали виступити російські виконавці, українцям шляхом кількох організованих бойкотів вдалося стримати обіцянку, змусивши організаторів скасувати концерт.

За кілька тижнів до скасування концерту в соціальних мережах активно публікувалися статті та заклики до скасування цього виступу. Як правило, користувачі мережі розміщували у себе на сторінках фотографії російського музичного колективу, підписуючи їх фразами "Мовчання – це зло", "Раніше вони підтримували анексію Криму" тощо.

Після кількох тижнів інтернет-протестів, у Мережі почали поширюватися чутки про те, що концерт скасовано. Згодом польські офіційні ЗМІ підтвердили цю інформацію, пославшись на Studio Club.

"Концерт Little Big у Кракові дійсно скасований з незалежних від нас причин. Усіх громадян, які купили квитки, просимо зв'язуватися безпосередньо з організаторами виступу, ми до цього відношення не маємо", — сказано в повідомленні клубу.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що концерт відомого британського рок-музиканта у Кракові скасували через антиукраїнську позицію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини