Головна Новини Світ Польща У Польщі стартувала акція «Вимкни Путіна»: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі стартувала акція «Вимкни Путіна»: подробиці

Слідом за Швецією: Польща підтримала ініціативу міжнародної організації з підтримки України

15 січня 2023, 20:41
Поділіться публікацією:

Польський фонд FOTA 4 Climate у партнерстві з іншими організаціями та музичним гуртом EcoPreppers готують гуманітарний конвой із припасами та допомогою для українських військовослужбовців. Збір основних пристроїв та споряджень для української армії відбувається на Підляссі, там волонтери об'єдналися, щоб забезпечити солдатів штангами для спорудження окопів у зимовий період часу, збирають для них теплий одяг та власноруч роблять свічки, спеціально для окопів. Про це повідомляє видання Wyborcza.

У Польщі стартувала акція «Вимкни Путіна»: подробиці

фото тематичне, з відкритих джерел

У повідомленні ЗМІ сказано, що цей збір був організований у рамках ініціативи "Вимкни Путіна". Проект із цією назвою був запущений міжнародною організацією боротьби зі зміною клімату RePlanet , яка, починаючи з перших днів війни в Україні, активно підтримує та всіляко допомагає українським військовослужбовцям.

Відомо, що раніше в рамках цієї ініціативи основна допомога в Україну вирушала зі Швеції. Зараз же акція "Вимкни Путіна" стартувала і в Польщі. Можливо, це пов'язано з тим, що членами коаліції RePlanet є величезна кількість польських компаній та фондів, у тому числі й вищезгаданий FOTA 4 Climate .

"До тих пір, поки Володимир Путін обіймає посаду президента РФ, завжди матиме місце загроза не лише клімату та навколишньому середовищу, а й нам – європейцям та всьому людству", — сказано в повідомленні фонду.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що в день святкування "Старого Нового року" на ринковій площі у Вроцлаві відбувся невеликий міні-концерт просто неба. Українець заспівав безліч вітчизняних хітів, чим сильно порадував поляків та своїх співгромадян, які мешкають у Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини