Головна Новини Світ Польща У Польщі українець порізав ножем колишню співмешканку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі українець порізав ножем колишню співмешканку: подробиці

Чоловік, з поки що не встановлених причин, накинувся на свою екс-співмешканку з холодною зброєю в руках. Після завершення розслідування йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до двох років.

9 листопада 2022, 21:20 comments1031
Поділіться публікацією:

У польському місті Кротошин (Великопольське воєводство) минулого тижня стався кривавий інцидент. Так, 47-річний українець приїхав до своєї колишньої співмешканки у гості. Для цього йому довелося подолати близько 80 км.

У Польщі українець порізав ножем колишню співмешканку: подробиці

Поліція Польщі/ Фото з відкритих джерел

Якоїсь миті між ним та 45-річною українкою спалахнула словесна суперечка, яка переросла у відкритий конфлікт. У ході бійки чоловік схопив ніж і завдав своїй екс-коханій кілька ударів в область обличчя.

В результаті події жінка отримала глибокі поранення і була відправлена каретою швидкої допомоги до лікувального закладу в Познані.

Поліцейські, які прибули на виклик, виявили в крові чоловікові 3 проміле алкоголю і його було затримано. У вівторок, 8 листопада, окружний суд у Кротошині встановив стосовно громадянина України поліцейський нагляд. Тепер українець зобов'язаний щотижня з'являтися у відділок поліції. Також йому заборонено залишати територію країни та наближатися до жертви/намагатися встановити з нею контакт.

Жінка ж перебуває в лікарні із серйозними травмами, через які вона не в змозі давати свідчення. Причини того, що сталося того вечора, на даний момент так і не були встановлені. Після завершення розслідування чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до двох років. Про це повідомляє видання Super Express. Kalisz.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що українським біженцям у Польщі доведеться платити за житло. Цього місяця до Сейму буде внесено поправку до спеціального закону про допомогу біженцям з України. Як пояснюють його творці, зміна регламентів необхідна їх адаптації до поточних реалій.

Також читайте про те, що в Польщі збираються пробурити найглибшу геотермальну свердловину у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини