Головна Новини Світ Польща У Польщі зробили категоричну заяву про імпорт зерна з України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі зробили категоричну заяву про імпорт зерна з України

Польща не збирається знімати заборону щодо імпорту агропродукції з України

12 вересня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Влада Польщі  не передумала  зняти заборону  стосовно імпорту української  аграрної продукції . До слова, на позицію  польської влади  не впливатимуть навіть рекомендації  представників Євросоюзу в Брюсселі.

У Польщі зробили категоричну заяву про імпорт зерна з України

Матеуш Моравецький (фото з відкритих джерел)

Про це стверджується в оприлюдненій  заяві польського прем'єра   Матеуша Моравецького.

"Польща не дозволить українському зерну нас заполонити. Незалежно від того, що вирішать чиновники Брюсселя, ми не відкриємо наші кордони", — зазначив  Моравецький.

Польський посадовець ще  прикріпив до  власного повідомлення в соціальних мережах відеоролик, де стверджується, що "коли нам потрібно було допомогти ближнім, ми відкрили свої серця і вдома". Але "коли справа доходить до боротьби за інтереси Польщі", в цій ситуації, як він повідомляє, "інтереси польських фермерів будуть захищені".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Польща та країни Балтії пригрозили Білорусі. Країни Балтії та Польща готові повністю закрити свої кордони з Білоруссю, якщо станеться "критичний інцидент" з найманцями з групи "Вагнера", заявив міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Камінський. 

Польща та члени Європейського Союзу, які мають спільний кордон з Білоруссю вказують на свою стурбованість у безпеці кордонів через присутність найманців з групи "Вагнера" на території Білорусі. Саме туди їх запросив Лукашенко після бунту Євгена Пригожина. Крім того у Польщі зафіксували збільшення кількості мігрантів в останні місяці, які перетнули кордон з боку Білорусі. Польський міністр внутрішніх справ пригрозив, що його та інші країни вживе заходів у критичний момент.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини