Головна Новини Світ Польща В Польщі українка 3 кілометри бігла за потягом, в якому лишились її діти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі українка 3 кілометри бігла за потягом, в якому лишились її діти

Всередині потягу лишилися діти 5, 7 та 10 років

2 листопада 2022, 16:17
Поділіться публікацією:

У Польщі громадянка України потрапила у досить неприємну ситуацію. Жінка разом зі своїми трьома дітьми їхала потягом до Варшави, і все б нічого, як би на одній із станцій багатодітна мати не вирішила зійти на платформу по справам. Як тільки українка опинилася на пероні, потяг одразу рушив вперед. Не встигнувши навіть опанувати власні думки та зрозуміти, що і чого так сталося, материнський інстинкт підказав їй почати бігти за потягом. У стані шоку та тяжких переживань за власних дітей, жінка пробігла коліями близько 3 кілометрів, аж поки її не наздогнала поліція.

В Польщі українка 3 кілометри бігла за потягом, в якому лишились її діти

Місцеве видання "Radom.Wyborcza" повідомляє, що коли поліції вдалося наздогнати українку, правоохоронцям не одразу вдалося зрозуміти, що відбувається. За словами прес-секретаря поліції Скаржиська Ярослава Гвоздзя, поява правоохоронців ще більше спантеличила багатодітну пані, вона була сильно налякана та постійно плакала. Більше того, 36-річна жінка навіть не одразу почала говорити, тільки згодом вона розповіла поліцейським, що всередині потягу, за яким бігла, залишилися її діти (5, 7 та 10 років).  

Як тільки правоохоронці зрозуміли суть проблеми, вони одразу забрали українку до свого автомобіля та оперативно зв’язалися з залізничною охороною міста Радоме, куди незабаром мав приїхати потяг з дітьми. В цей час дітлахами опікувався персонал потягу, їм навіть дали змогу поговорити з мамою по телефону, щоб та їх заспокоїла. Вже за декілька годин сім’я зустрілася, діти з мамою продовжили свою мандрівку до Варшави.  

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" писало, що біженці, які мешкають в Польщі мають змогу безпроблемно оформити або відновити свої українські документи в стаціонарних пунктах "Паспортного сервісу" — нової послуги від ДМС України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://radom.wyborcza.pl/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини