Головна Новини Світ Польща В Росії знову пригрозили вдарити по сусідній з Україною країні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії знову пригрозили вдарити по сусідній з Україною країні

Російська пропаганда зазначила, що це могло б бути справедливою відповіддю на знищення Іл-76 в небі під Бєлгородом.

5 лютого 2024, 22:40
Поділіться публікацією:

Головний російський пропагандист Дмитро Кисельов висунув  звинувачення  США в знищенні військово-транспортного літака  Іл-76 над Бєлгородською областю та погрожує  ударом по  летовищу  в  місті  Жешуві на території Польщі.

В Росії знову пригрозили вдарити по сусідній з Україною країні

Дмитро Кисельов (фото з відкритих джерел)

Відео з  пропагандистського випуску та  погрозою  Кисельова з'явилось в  мережах.   Кремлівський пропагандист  видав, що експертиза ніби "точно встановила", що літак Іл-76 збила американська система Patriot з української території України. 

Кисельов   ще сказав, що заряджають, наводять та здійснюють пуски із систем Patriot в Україні ніби американці, бо  кожен запуск ракети   вартує, за його підрахунком, від 3 до 8 млн. доларів.

"Українцям тут не довіряють", – продовжив кремлівський рупор.

Він ще  повідомив, що американським військовим в Україні та тим, хто "дистанційно веде українцями війну проти Росії", надали  зброю та "широкі повноваження", а відповідальність за наслідки її застосування з них зняли.

"У США чомусь вважають, що швидко проходячи з одного вікна Овертона в інше і провокуючи Росію все більше, їм це й надалі сходитиме з рук. Але де тоді зупинитись? Який механізм гальмування? Якщо залишилися лише військово-технічні методи, тоді як варіант польський аеродром Жешув, який є основною перевалочною базою для західної зброї для України, стає дедалі очевиднішою ціллю", – заявив  Дмитро Кисельов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що пропагандистка Симоньян відзначилась черговою зашкварною заявою. Росія може знищити Сполучені Штати, оскільки є єдиною країною у всьому світі, здатною на це, заявила Маргарита Симоньян в ефірі росТБ. За її словами, начебто Сполучені Штати не можуть з цим ніяк змиритися.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини