Головна Новини Світ Росія РФ знищить США за 24 години. Пропагандистка Симоньян відзначилась черговою зашкварною заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ знищить США за 24 години. Пропагандистка Симоньян відзначилась черговою зашкварною заявою

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що РФ є єдино країною у світі, яка здатна повністю знищити Сполучені Штати, пишуть «Коментарі»

5 лютого 2024, 15:01
Поділіться публікацією:

Росія може знищити Сполучені Штати, оскільки є єдиною країною у всьому світі, здатною на це, заявила Маргарита Симоньян в ефірі росТБ.

РФ знищить США за 24 години. Пропагандистка Симоньян відзначилась черговою зашкварною заявою

Симоньян знову зробила дивну заяву

"Ми єдина країна у світі за всю історію Сполучених Штатів і до цих пір, яка може повністю знищити Сполучені Штати. Наприклад, за годину. Ну, не важливо, за скільки — але теоретично може",
— заявила російська пропагандистка.

За її словами, начебто Сполучені Штати не можуть з цим ніяк змиритися.

Разом з тим, відомо, що раніше російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що Росія повинна завдати удару по штаб-квартирі НАТО, яке підтримало військові зусилля України, і такий крок спровокував би набагато ширшу війну.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що якби Росія не здійсниланапад на Україну то на території РФ була б ситуація подібна до тієї, що у Секторі Гази. Таким чином Симоньян спробувала виправдати російське вторгнення в Україну. Симоньян порівняла ситуацію в Секторі Гази, де ізраїльська армія намагається знищити бойовиків ХАМАС після нападу на Ізраїль з війною в Україні. Російська пропагандистка заявила, що такі дії нібито відбувалися б у Росії, як би не повномасштабне вторгнення 2022 року. У підсумку Маргарита Симоньян цинічно подякувала Путіну через те, що нібито російський президент не пішов на агресію та зберіг "людяність".

Окрім того, як писали "Коментарі", прихильниця путінської диктатури  та війни проти України дуже переживає засвоє життя. За її словами, вона, і ще один  пропагандист Кремля Володимир Соловйов будуть наступними після Дугіної, Татарського і Прилєпіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 лютого 2024, 15:31

Як там на Росії? Про що там говорять? Нова тактика пропаганди юдейців для приречених малоправославних смердів. Узурповані обдурені обікрадені, гинуть від ракет, з втраченою країною. Вони так і не розуміють де справжня небезпека, як були не здатні розуміти наявність укріплень і замінованих полів. Як у казці: битий не битого везе. Вони так і не зрозуміли звідки взялась комуністична, нацистська ідеологія, геноцид. Повністю залежні і приречені тут вони дивляться десь у страшну даль.


Новини