Головна Новини Світ Польща В уряді Туска в хамській манері звернулись до Зеленського. Що порадили очільнику України
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді Туска в хамській манері звернулись до Зеленського. Що порадили очільнику України

Заступник міністра сільського господарства Польщі Міхал Колодзейчак заявив, що йому абсолютно не соромно за те, що фермери знищили українське зерно. Також в інтерв’ю Polsat News він порадив Зеленському займатися проблемами своєї країни

21 лютого 2024, 13:58 comments11398
Поділіться публікацією:

Схоже, що в уряді Дональда Туска підтримують протести польських фермерів, які блокують вантажні перевезення на кордоні з Україною. Принаймні до таких висновків спонукає заява Колодзейчака, який підкреслив – йому абсолютно не соромно за те, що протестувальники висипали із залізничних вагонів українське зерно, яке транзитом йшло в Німеччину.

В уряді Туска в хамській манері звернулись до Зеленського. Що порадили очільнику України

Міхал Колодзейчак

Більше того, за його словами, польська влада не буде перешкоджати протестам своїх фермерів.

"Масштаби протестів не лякають, вони показують грандіозність проблем. Якби роками все йшло добре, його б не було"
, — сказав Колодзейчак.

За його словами, польські фермери вимушені протестувати, бо більше замовчувати проблеми не можуть. Колодзейчак підтвердив, що уряд Польщі може запровадити додаткові обмеження на сільськогосподарську продукцію з України. Проте він вважає "дивними" погрози України вчинити симетричні дії стосовно Польщі і ввести ембарго на її продукцію. В цьому контексті він навіть публічно звернувся до президента Володимира Зеленського і порадив йому займатися справами у своїй країні.

"Я говорю ясно, я адресував слова президенту Зеленському: зосередьтеся на своїй політиці, у вас також є проблеми у вашій країні",
– заявив заступник міністра.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський назвав ситуацію на кордоні з Польщею "знущанням", яке не має нічого спільного з економікою. На ці слова відреагував міністр розвитку Кшиштоф Гетьман. Він, зокрема, порадив Зеленському бути "більш обережним" з заявами з огляду на те, як багато Польща робить для України.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 лютого 2024, 14:28

Знищення контрабанди всюди являється нормою. З Фюрером який пройшов на брехні узурпував владу привласнив Україну, всюди розставив своїх юдейців, розкрадає її знищує привів війну поставив весь світ на грань катастрофи та подібне, треба розмовляти максимально жорстко. Контрабандою зерна також займаються його друзі юдейці які заносять йому відкати. Україна разом з Палестиною стали прикладом загибелі від крадійських рук юдейців.


Новини