Головна Новини Світ Польща Вечірній Вроцлав: на Ринковій площі звідусіль звучать українські пісні
commentss НОВИНИ Всі новини

Вечірній Вроцлав: на Ринковій площі звідусіль звучать українські пісні

Загалом на Ринковій площі було нараховано близько 4 виконавців, які співають українські пісні.

4 грудня 2022, 23:01
Поділіться публікацією:

Вроцлав – одне з найкрасивіших міст Польщі, яке часто називають культурною столицею країни. "Вроцлав – місто зустрічей" — це офіційне вітальне гасло міста, яке повністю відповідає дійсності. У цьому місті величезна кількість мостів, архітектурних пам'яток, замків, старовинних будівель та пам'ятників, які приваблюють до себе мільйонну кількість туристів із різних країн. І якщо раніше українці були серед мандрівників, то зараз їх впевнено можна назвати "місцевими жителями".

Вечірній Вроцлав: на Ринковій площі звідусіль звучать українські пісні

Ринкова площа, з відкритих джерел

Ще задовго до війни у Вроцлаві проживала величезна кількість українців, усі вони, як і інші жителі та гості міста завжди з нетерпінням чекають на новорічні свята. Саме напередодні Різдва Вроцлав стає особливо красивим, його Ринкова площа, яку вважають найпопулярнішим місцем у місті, починає світитися вогнями, феєрверками, на ній з'являються аніматори, музиканти, торгові лавки з випічкою, їжею, сувенірами та різноманітними виробами.

Вечірній Вроцлав: на Ринковій площі звідусіль звучать українські пісні - фото 2
Вечірній Вроцлав: на Ринковій площі звідусіль звучать українські пісні - фото 3
Вечірній Вроцлав: на Ринковій площі звідусіль звучать українські пісні - фото 4
Вечірній Вроцлав: на Ринковій площі звідусіль звучать українські пісні - фото 5
Вечірній Вроцлав: на Ринковій площі звідусіль звучать українські пісні - фото 6

Вже сьогодні, 4 грудня Ринкову площу можна назвати готовою до Різдва. Цього року, однак, центр Вроцлава виглядає дещо інакше, ніж завжди. Прогулюючись Ринковою площею можна побачити багато української символіки і почути, як талановиті гурти та сольні вокалісти виконують популярні українські пісні просто неба. Навколо таких співаків збираються юрби людей різної національності, деякі підспівують, інші – аплодують, треті – знімають на камеру. Сьогодні, наприклад, українські виконавці співали пісні Софії Ротару, Кузьми Скрябіна, гурту "Океан Ельзи", Ніни Матвієнко та інших.



Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що чергова хвиля кризи торкнулася багатьох міст Польщі, в деяких з них почали закриватися розважальні центри, кафе, бари та паби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини