Головна Новини Світ Польща "Вертайся воювати!": поляки захейтили виступ українця на "Голосі Польщі" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вертайся воювати!": поляки захейтили виступ українця на "Голосі Польщі" (ВІДЕО)

Поляки критикують українця через його національність та закликають їхати в Україну, щоб стати на захист батьківщини.

8 жовтня 2024, 09:55 comments1252
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

18-річний український співак Ярослав Рогальський взяв участь у 15 сезоні шоу "Голос Польщі". Попри те, що голос українця сподобався суддям, поляки відреагували з різкою критикою на його виступ, а одним з їх головних зауважень стала національність співака.

"Вертайся воювати!": поляки захейтили виступ українця на "Голосі Польщі" (ВІДЕО)

Ярослав Рогальський. Фото з відкритих джерел

Під час першого раунду реаліті-шоу "Голос Польщі", коли відбуваються сліпі прослуховування, Ярослав Рогальський виконав пісню "Bad Day" канадського музиканта Деніеля Паутера. Судді шоу оцінили виступ українського співака, натиснули на кнопку та усі обернулись, щоб Ярослав потрапив в їх команду.

Однак виступ юнака викликав хвилю хейту та ненависті серед польських глядачів в соціальних мережах. Більшій частині аудиторії "Голосу Польщі" явно не сподобалась національність українця. У коментарях глядачі закликали 18-річного хлопця повертатись в Україну, щоб воювати на війні.

"Замість того, щоб воювати за свою країну, хлопець намагається зробити кар’єру в Польщі. Я не буду коментувати вокал, тому що мене бісить те, що він хоче бути зіркою тут, а в Україні йому не вистачило мужності захищати свою батьківщину", — йдеться у типовому коментарі з критикою українського співака.

Між польськими глядачами виникла дискусія, і деякі з них намагались переконати критиків українця. Зокрема вони пояснювали, що конкурсанти з Польщі активно беруть участь у таких шоу в інших країнах і у цьому немає нічого дивного, а також вказували на молодий вік співака для війни в Україні.  

"Тож якщо поляки з’являються в "Голосах" по всьому світу, це нормально, але якщо в "Голосі Польщі" з’являється хтось іншої національності, то це ненависть і його не потрібно пускати далі? Забери своє лайно з собою"

"Він ще дитина! Йому лише 18! Якби це був твій син чи брат, ти б і його послав на війну?! Яка бездушність!"

Однак подібні коментарі не змогли переконати людей, які продовжували критикувати 18-річного Ярослава Рогальського.

Ярослав Рогальський – український співак родом з Херсону. У 13 років став півфіналіст п'ятого сезону українського шоу "Голос. Діти", учасник проєкту "Співають всі" та переможець "Чорноморських ігор" 2017 року. Після початку повномасштабної війни виїхав з України до Польщі, де займається музикою та бере активну участь в акціях на підтримку України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська бандуристка виступила на шоу "Польща має талант" та сколихнула мережу піснею Stefania.

Також "Коментарі" писали про директора польського Інституту нацпам'яті, який зробив скандальну заяву про українські території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини