Головна Новини Світ Польща Вибух у польській школі: евакуйовано понад двісті дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух у польській школі: евакуйовано понад двісті дітей

Директор навчального закладу наказав евакуювати всіх учнів та персонал у складі 31 особи

2 лютого 2023, 18:09 comments2395
Поділіться публікацією:

У початковій школі у місті Рибник стався неприємний інцидент – під час чергового уроку вибухнув портфель одного з учнів. Адміністрація школи відразу повідомила про цю ситуацію поліцію та рятувальників, а також евакуювала всіх учнів, яких на момент події було більше 250-ти, передає видання Polsatnews.

Вибух у польській школі: евакуйовано понад двісті дітей

фото тематичне, з відкритих джерел

"Під час уроку вчитель зауважив, що з рюкзака одного з учнів йде дим. Педагог відразу взяв його і виніс у коридор, негайно повідомивши про те, що сталося адміністрацію школи. Після цього директор навчального закладу наказав евакуювати всіх учнів та персонал у складі 31 особи", — розповідає один із співробітників поліції.

На місце події приїхало три пожежні екіпажі.

"Нам повідомили, що у школі стався вибух, а коридор та кабінети наповнились димом", — наголосив один із рятувальників.

У результаті з'ясувалося, що в одного з учнів вибухнув павербанк, який, ймовірно, був підключений на той момент до телефону. Незважаючи на те, що загрози життю дітей минули, викликані на місце інспектори та рятувальники перевірили всю шклолу на предмет вибухонебезпечних речовин.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що росіянка на курорті в Таїланді відкусила палець громадянці Польщі, яка приїхала туди відпочивати разом із подругою. Незважаючи на оперативне втручання поліції, покарання нападника вдалося уникнути. Щойно росіянка отримала "на руки" паспорт, одразу вирушила до аеропорту та відлетіла додому. Місцеві правоохоронні органи пообіцяли, що, як тільки росіянка приїде до них у країну наступного разу, її відразу заарештують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини