Головна Новини Світ Польща Водій подумав, що збив жінку: коли дізнався правду, він був шокований
commentss НОВИНИ Всі новини

Водій подумав, що збив жінку: коли дізнався правду, він був шокований

У Польщі водій вважав, що збив жінку, однак вона була мертва ще до аварії

20 жовтня 2024, 20:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

У польському місті Стальова Воля стався інцидент, який приголомшив місцевих жителів. Водій, рухаючись вулицею, раптом побачив на своєму лобовому склі великий шмат тканини. Після того як він зупинився, перед ним на дорозі лежало мертве тіло жінки. Спочатку чоловік подумав, що наїхав на людину, однак реальність виявилася набагато більш шокуючою: катафалк, який перевозив тіло, просто загубив його під час транспортування.

Водій подумав, що збив жінку: коли дізнався правду, він був шокований

Тіло мертвої жінки випало з катафалка. Фото з відкритих джерел

Курйозний випадок стався 18 жовтня 2024 року. Причиною втрати тіла з катафалка стала технічна несправність електрозамка дверей багажника. Під час руху двері відчинилися, і тіло випало на дорогу. Ситуація викликала неабиякий подив та шок серед очевидців, а чоловік, який став свідком цього випадку, навіть встиг зробити фотографії, які задокументували момент падіння.

Похоронне бюро, яке було відповідальне за транспортування тіла та втратило його, просить вибачення за інцидент перед родиною померлого. 

"Через неочікувану технічну несправність електрозамка дверей багажника в катафалку сталася прикра подія під час транспортування тіла загиблої, що не відповідає високим стандартам нашої компанії. Висловлюємо глибоке співчуття родині загиблої та повагу, яку ми завжди виявляємо до померлих", — зазначили в компанії.

Хоча поліцію на місце інциденту не викликали, правоохоронці органи все ж почали розслідування за статтею кримінального кодексу про наругу над тілом, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до двох років. Правоохоронні органи з’ясовують обставини інциденту, щоб визначити, чи можна було уникнути такої ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з Польщі депортуватимуть українських біженців.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі обурились на розкішне життя біженців з України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини