Головна Новини Світ Польща "Я хочу, щоб вони померли", - історія поляка, який приїхав воювати за Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я хочу, щоб вони померли", - історія поляка, який приїхав воювати за Україну

Норберт пробув в Україні 3 місяці, після чого був змушений залишити країну

14 листопада 2022, 16:44 comments8311
Поділіться публікацією:

"Я ніколи не відчував такої ненависті. Зараз я хочу лише одного, що всі вони померли, мені зовсім начхати на їхнє життя. Мені однаково, що вони чиїсь брати, чоловіки, сини. Чи заслуговують вони на смерть, чи хтось плакатиме за них? Немає значення все це тепер", — розповідає Норберт, поляк, який приїхав воювати за Україну.

"Я хочу, щоб вони померли", - історія поляка, який приїхав воювати за Україну

фото тематичне, з відкритих джерел

Журналістам місцевої газети чоловік розповідає, що до українського Яворова його привіз знайомий таксист. На кордоні, каже поляк, не було великих черг, проте там вони зустріли кілька вантажних автомобілів, які прямували до України з гуманітарною допомогою.

"Ми зустріли багато машин, які перевозять медикаменти, продовольчі товари та військові захисні спорядження до України. Інша частина черги складалася з жінок із маленькими дітьми, які тікали від військової агресії РФ до країн Європи", — згадує Норберт.

Після приїзду до Яворова, Норберт біля одного з будинків зустрів чоловіка, якому розповів про своє бажання воювати за Україну. Пару наступних ночей гість із Польщі жив саме у того чоловіка, після – військкомат, підписання необхідних документів та навчання.

Під час навчання Норберт зустрівся з грузинами, фінами, латишами, естонцями, чехами, британцями, датчанами, білорусами та багатьма своїми співвітчизниками з Польщі. По завершенню підготовки поляк чекав, що його відправлять на фронт, проте його "кидали" з частини до частини, наказували займатися навчанням цивільних та проведенням різноманітних інструктажів. Норберт чекав зовсім іншого, він хотів отримати зброю та піти на поле бою, проте українська сторона йому такої можливості не надала, вже наприкінці квітня він вирішив повернутися додому та займатися благодійними справами, допомагаючи біженцям.

Нагадаємо , раніше ми писали, що Південна Корея має намір відправити Україні рекордний обсяг гуманітарної допомоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентина

14 листопада 2022, 20:44

Кого Ви,шановний ,Норберт,маєте на увазі?Хто по Вашому повинен померти,рашисти чи ті,хто не дав Вам можливості захищати нашу країну?


Новини