Головна Новини Світ Польща Запасаються їжею і водою. Поляки готуються до війни з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Запасаються їжею і водою. Поляки готуються до війни з РФ

У Польщі набирають популярності набори для виживання

6 квітня 2024, 21:59
Поділіться публікацією:

Мешканці Польщі все частіше закуповують їжу тривалого зберігання та спеціальні набори для виживання, якими користуються мандрівники та військові.

Запасаються їжею і водою. Поляки готуються до війни з РФ

Поляки побоюються війни з Росією. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання Fakt, хтось купує рис і консерви в супермаркетах, хтось – у військових магазинах.

"Є довгий список того, що можна замовити онлайн. Від "гарячої банки" за 32 злотих (запечена квасоля, що саморозігрівається), до щоденного пайка американської армії за 75 злотих. Також ми знайшли енергетичний шоколад за 15 злотих. А той, хто витратить 41 злотий, отримає харчовий пайок, який можна спожити протягом 20 років", — йдеться в повідомленні видання.

Зазначається, що у військовому магазині в Лодзі набір для виживання коштує 43 злотих. До набору входять свиняча лопатка з рисом, крекери, вода в пакетиках, енергетичне желе і дві кавові цукерки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Китай посилює підтримку військово-промислового комплексу Росії, що створює проблеми не лише Україні, але й несе загрози Заходу. Ентоні Блінкен розповів союзникам, що допомога Китаю Москві досягає таких масштабів, які "викликають занепокоєння". Китай надає Росії певні інструменти та ресурсів, а також проводить технічні експертизи.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що винищувачі F-16 не зможуть кардинально змінити ситуацію на полі бою в Україні. "Той факт, що країни НАТО постачають F-16, а також навчають пілотів і постачають озброєння для F-16, є ще одним прикладом значної військової підтримки України з боку союзників по НАТО. Але жодна система не змінить ситуацію на полі бою. Це не срібна куля, яка може змінити військовий конфлікт", — сказав Єнс Столтенберг. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини