Головна Новини Світ Польща Зброя серед білизни: до польського секонд-хенду довелося викликати поліцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Зброя серед білизни: до польського секонд-хенду довелося викликати поліцію

Виявилося, що серед нової поставки одягу був прихований чийсь бойовий пістолет відомої німецької фірми

26 січня 2023, 15:56 comments3149
Поділіться публікацією:

У популярній серед українців групі "Наші люди у Вроцлаві" нещодавно з'явилася новина про те, що в одному з магазинів використаного раніше одягу, його відвідувачка знайшла справжню зброю — Walther Polizeipistole Kriminal (PPK), що являє собою самозарядний пістолет німецького походження, випущений фірмою "Вальтер ".

Зброя серед білизни: до польського секонд-хенду довелося викликати поліцію

фото тематичне, з відкритих джерел

За наявними даними, небезпечну "знахідку" було виявлено власницею магазину, яка на той момент розпаковувала зі своїми співробітниками упаковки з новоприбулим одягом. Серед "свіжого" товару, крім одягу, було чимало інших речей, у тому числі безліч наборів постільної білизни. Перебираючи простирадла, жінка намацала серед них щось "невідоме", що явно не є частиною комплекту. Виявилося, що серед нової поставки одягу був прихований чийсь бойовий пістолет відомої німецької фірми. За даними ЗМІ, його "магазин" був заповнений боєприпасами.

Відомо, що інцидент стався в одному з польських міст під назвою Лабунь, що входить до "володіння" Люблінського воєводства. Зазначається, на місце виявлення зброї відразу було викликано поліцію.

Нагадаємо , раніше видання "Коментарі" повідомляло, що думка українців щодо поляків сильно змінилася після початку російського вторгнення в Україну. Так, згідно з результатами нещодавнього дослідження, яке провела польська компанія, майже 90% українців добре ставляться до громадян Польщі, які за останні 11 місяців дали притулок у своїх будинках кілька мільйонів біженців, надали їм одяг, забезпечили продуктами харчування та допомогли знайти роботу без знання мови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Facebook
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини