Головна Новини Світ Польща Згвалтування, побиття та тортури: у Польщі затримали біженку, яка знущалася з дітей-сиріт
commentss НОВИНИ Всі новини

Важливо Згвалтування, побиття та тортури: у Польщі затримали біженку, яка знущалася з дітей-сиріт

Польська поліція також шукає чоловіків, які приходили до будинку багатодітної родини та ґвалтували дітей

3 листопада 2022, 13:46
Поділіться публікацією:

Світлана (ім'я змінено) приїхала до польського міста Познань із Дніпропетровської області як біженка, разом із нею кордон перетнуло 10 дітей-сиріт, над якими вона вже давно оформила опікунство. На вигляд ця сім'я нічим не відрізнялася від інших, все було добре. Так було б і надалі, якби місцеві волонтери – подружня пара Аня та Яцек не почали приносити багатодітній родині різноманітну гуманітарну допомогу. Якось, коли молоді люди вкотре приїхали до Світлани, одна з маленьких дівчаток попросила в неї їжу. Аня цьому проханню здивувалася, а ось прийомна мати дітлахів лише змінилася в настрої, її обличчя стало серйозним, а погляд суворим. Вже тоді Аня та Яцек припустили, що постійна тиша в багатодітній сім'ї та діти, які просять їжі – провісники явно чогось поганого.

Згвалтування, побиття та тортури: у Польщі затримали біженку, яка знущалася з дітей-сиріт

Як з'ясувалося пізніше, волонтери мали рацію. Декількома днями пізніше Аня знову відвідала Світлану. Цього разу дівчині вдалося поговорити з однією з маленьких дівчаток, яка розповіла, як прийомна мати систематично б'є всіх дітей і піддає їх тортурам. Від почутого Аня ледь спромоглася зібрати свої думки в купу. Відразу після розмови з дитиною, дівчина поговорила з чоловіком і знайомим психологом. Загальним розумом було вирішено не гаяти часу, а відразу ж дзвонити в поліцію.

Після того, як до цієї справи підключилася поліція, випливли шокуючі факти з життя десяти дітей-сиріт. У розмові з психологами дітлахи розповіли, як мати постійно била їх, днями не годувала, а часом змушувала їх їсти собачі фекалії. Маленькі дівчинки найбільше постраждали, Світлана, коли деяким з дітей було лише 6 років, запрошувала до будинку незнайомих чоловіків (не тільки в Україні, але вже й у Польщі), дозволяючи їм ґвалтувати своїх прийомних доньок з особливою жорстокістю. Із серйозною психологічною травмою залишиться і 9-річний хлопчик, якого Світлана била гілками із шипами, годувала помиями та вішала на трубу ногами вгору, завдаючи сильних ударів по статевому члену дитини.

Незважаючи на відсутність офіційної інформації про поточний стан справи, виданню poznan.wyborcza вдалося через свої джерела з'ясувати, що суд Познані має намір продовжити для Світлани термін перебування під вартою до кінця року, доки триває слідство. Сама ж горе-мати вже встигла написати листа до українського посольства з проханням повернути її до України.

Нагадаємо, раніше наше видання повідомляло, як у Кракові вшанували пам'ять жертв російської агресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини