Головна Новини Світ Решта світу Алжир накрила апокаліптична піщана буря (Неймовірне відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Алжир накрила апокаліптична піщана буря (Неймовірне відео)

Фотограф з Алжиру відзняв неймовірні кадри червоної піщаної бурі

25 травня 2021, 10:52
Поділіться публікацією:








На Алжир налетів сильний вітер, який підняв велику кількість пилу і піску. Про природне явище повідомило видання The Watchers.

Алжир накрила апокаліптична піщана буря (Неймовірне відео)

Фотографу вдалося відзняти неймовірну піщану бурю. Фото: meme-arsenal.com

Вітер здійнявся в районі Айн-Сефра, провінції Наама. Пилова буря створила практично нульову видимість. Водночас небо стало яскраво-червоним.

Незвичне явище встиг зафіксувати фотограф Карім Бушетат. За його словами, пилова буря здійнялася о 17:45 за місцевим часом. Явище тривало майже годину.

На записі практично не можна розібрати місцевість. Відео нагадує кадри з постапокаліптичного фільму.


Варто зазначити, що пилова буря — атмосферне явище у вигляді перенесення куряви (великих кількостей пилу, часток ґрунту, піщинок) вітром із земної поверхні в шарі висотою кілька метрів з помітним погіршенням горизонтальної видимості. При цьому спостерігається підйом пилу (піску) в повітря і одночасно його осідання на великій території. У залежності від кольору ґрунту в даному регіоні, віддалені предмети набувають сіруватого, жовтуватого або червонуватого відтінку.

Нагадаємо, що печерний комплекс Могао в Китаї закрили через стихійне лихо. Храмовий комплекс Могао в місті Дуньхуан був закритий унаслідок того, що на регіон обрушилася найсильніша піщана буря за останні 10 років. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляли, що Землю накриє триденна магнітна буря, яку варто очікувати з вівторка, 25 травня, по четвер, 27 травня. Сплеск 25 травня не буде потужним, а бурі в наступні два дні досягнуть рівня G1 і будуть відчутними. У період сонячної активності може виникати запаморочення, головний біль, підвищений тиск, болі у м'язах або суглобах, дратівливість та інші неприємні симптоми. Подробиці дізнавайтеся тут.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини