Головна Новини Світ Решта світу Американські військові затримали судно з найбільшою партією російської зброї - деталі (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські військові затримали судно з найбільшою партією російської зброї - деталі (Фото)

Воєнно-морські сили Америки обшукали підозріле судно, яке виявилось заповненим російською зброєю

12 травня 2021, 07:41
Поділіться публікацією:

Воєнно-морські сили Америки затримали підозріле судно без розпізнавальних знаків поблизу узбережжя Оману. Під час обшуку на судні виявили тайник з десятками протитанкових керованих ракет російського виробництва, сотнями автоматів Калашникова, а також гранатометами і китайськими штурмовими гвинтівками.Про це повідомили військові в офіційному Твіттері.

Американські військові затримали судно з найбільшою партією російської зброї - деталі (Фото)

Американці виявили судно з величезною партією російської зброї. Фото: militaryarms.ru

Дехто з військових повідомив, що знахідка могла прямувати з Ірану в Ємен, щоб забезпечити зброєю повстанців-хуситів.

Після виявлення великої кількості російської зброї США почали розслідування. Проте поки країна утримується від офіційних звинувачень на адресу Росії і Китаю.

Ситуацію прокоментував офіційний представник Пентагону Джон Кірбі.

"Я не хочу говорити щось, поки розслідування не буде завершено", — заявив чоловік.

Нагадаємо, що Рада безпеки РФ заявила, що Америка "розробляє біологічну зброю в лабораторіях, розташованих поблизу російських і китайських кордонів". Проте якихось конкретних фактів та доказів Росія не надає. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що ймовірно, найближчим часом Україна може розраховувати на додаткові поставки зброї зі Штатів. Американські партнери постійно демонструють загальну підтримку українського уряду. Особливо це виявляється в питаннях військової допомоги, що важливо під час російської агресії на Донбасі. Подібні висновки можна зробити зі слів американського держсекретаря Ентоні Блінкена. Детальніше з цим питанням можна ознайомитися в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини