Головна Новини Світ Решта світу Без квитків хотіли летіти в Британію: пасажири копняками виганяли з літака росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Без квитків хотіли летіти в Британію: пасажири копняками виганяли з літака росіян

Двоє росіян нелегально потрапили в літак, що прямував з Мексики до Великої Британії

30 червня 2022, 23:05 comments2070
Поділіться публікацією:

Два росіяни нелегально пройшли на борт  літака, що направлявся з Мексики до  британського Манчестера. Вони  відмовились залишити  літак  і стали провокаторами  бійки. Опісля  тривалої затримки вильоту, агресивні безбілетники  були примусово видворені. Про це повідомляє британське медіа Manchester Evening News.

Без квитків хотіли летіти в Британію: пасажири копняками виганяли з літака росіян

Росіян вигнали з літака (фото з відкритих джерел)

 Повітряний лайнер  вже  мав злетіти, як раптово повернув на злітну  смугу,  командир повідомив, що виявлені два "зайці" на борту — без квитка, візи чи документів, що надають дозвіл на в'їзд до Британії

Порушники з  Росії категорично відмовились покидати салон, тоді пасажири   почали  битись. Пасажирів  просили "прибрати всі телефони і не знімати те, що відбувається на відео",- розказала  54-річна Анна-Марі Воттерс з Весфоттона, що  верталася з родиною  до Британії. 

Вона повідомила, що через війну між РФ та Україною,  чимало присутніх  панікували, ще інші "спускали свій багаж з висоти, це було жахливо".

Один з пілотів прийшов, щоб поговорити  з постраждалими подорожніми. З причини інциденту,  виліт затримався на  дві години.

Британка ще сказала, що члени екіпажу потратили майже пів години, аби випровадити росіян-нелегалів з  борту повітряного судна. Пізніше служба безпеки виявила  підозрілий пакет, і її фахівці затратили ще  15 хвилин, з’ясовуючи,  що там. Знахідка — виявилась "електронною сигаретою".

Представники авіакомпанії TUI відреагували  на те, що сталось і вибачились  перед  пасажирами літака  за купу незручностей, які стались  через витівки порушників з РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в якій з країн ЄС росіянам не даватимуть візи.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини