Головна Новини Світ Решта світу Болгарія посилила захист кордонів через нелегальні мігранти
commentss НОВИНИ Всі новини

Болгарія посилила захист кордонів через нелегальні мігранти

Понад 350 військових та 40 військових машин у Болгарії відправили для посилення охорони державного кордону на ділянках з Грецією та Туреччиною

2 листопада 2021, 23:49
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Болгарії посилило державний кордон із Грецією та Туреччиною кількома сотнями військовослужбовців та кількома десятками військових автомобілів. Про це повідомляє болгарська державна агенція БТА. Понад 350 військових та 40 військових машин у Болгарії відправили для посилення охорони державного кордону на дільницях із Грецією та Туреччиною. Наразі військовослужбовці 61-ї Стрямської та 2-ї Тунджанської бригад двох мотопіхотних повідомлень проводять спільні патрулювання з прикордонною поліцією.

Болгарія посилила захист кордонів через нелегальні мігранти

Болгарія - фото з відкритих джерел

Також військовослужбовці 55-го інженерного полку із залученням семи спеціалізованих автомобілів ремонтують паркан та прилеглі території на ділянці кордону з Туреччиною. Глава міністерства оборони країни Георгій Панайотов наголосив, що з липня цього року зросла кількість мігрантів, які прибувають до Болгарії з півдня, зокрема з Греції та Туреччини.

Нагадаємо, в Болгарії дещо змінили вимоги в'їзду для українських туристів у період з 1 червня по 31 липня 2021 року. Цю інформацію надав консульський відділ посольства України в Республіці Болгарія на сторінці Facebook. Так дипломати попереджають про зміни під час перетину кордону. Насамперед для в'їзду українці мають надати один із встановлених документів. Туристи можуть показати сертифікат вакцинації, що підтверджує проходження повного курсу. У документі мають бути зазначені особисті дані громадянина, дата народження, дати вакцинації, торгове найменування та номер партії вакцини проти COVID-19, назва виробника/власника реєстраційного посвідчення, країна, в якій воно видане, та назва компетентного органу, який його видав. Ще один документ, який прийматимуть на кордоні, — сертифікат, що підтверджує негативний результат тестування на COVID-19. ПЛР-тест має бути зроблений за 72 години до перетину кордону. Швидкий антигенний тест – за 48 годин до в'їзду до країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини