Головна Новини Світ Решта світу Хто очолив рейтинг найвпливовіших жінок світу за версією Forbes
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто очолив рейтинг найвпливовіших жінок світу за версією Forbes

Forbes опублікувала рейтинг найвпливовіших жінок світу

8 грудня 2021, 17:04
Поділіться публікацією:

Як відомо, до списку найбагатших та найвпливовіших жінок журналу Forbes потрапило чимало підприємиць та політичних діячок. Однак очолила рейтинг головна благодійниця — екс-дружина засновника Amazon Маккензі Скотт. Про це повідомляє "Секрет фирмы".

Хто очолив рейтинг найвпливовіших жінок світу за версією Forbes

Маккензі Скотт, фото из Twitter

В 2021 році вперше Меркель зійшла з цього п'єдесталу й рейтинг очолила інша жінка. Маккензі Скотт (статки майже 60 млрд доларів) вийшла заміж вдруге за звичайного шкільного вчителя. Благодійну діяльність Маккензі оцінили і в журналі. Жінка входить до переліку найбільших благодійників у світі. В 2020 році вона пожертвувала на благодійність 5,8 млрд доларів. Статки самого Джеффа Безоса нині оцінюють у 207 млрд доларів.

До списку Forbes увійшли 40 генеральних директорок, 19 світових лідерок, імунологи, підприємиці та благодійниці. На другому місці в рейтингу віце-президентка США Камала Харріс. Політик піднялася в рейтингу з третього місця.

Третьою в списку стала голова Європейського центрального банку Крістін Лагард. Четверте місце посіла гендиректор General Motors Мері Барра. П'яте місце зайняла екс-дружина Білла Гейтса – Мелінда Френч Гейтс, наразі жінка займається бізнесом.

До топ-10 рейтингу увійшла  доларова мільярдерка, президентка американської фірми Fidelity Investments Ебігейл Джонсон. Також в списку є іспанська банкірка та голова ради директорів фінансово-кредитної групи Santander Ана Патрісія Ботін. До рейтингу потрапила і голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн.

Як повідомляв портал "Коментарі", стало відомо які міста названі найкращими для іноземних студентів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини