Головна Новини Світ Решта світу Кім Чен Ин вперше офіційно показав доньку. Що відомо про родину диктатора (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин вперше офіційно показав доньку. Що відомо про родину диктатора (ФОТО)

Авторитарний лідер Північної Кореї Кім Чен Ин оприлюднив фото зі своєю донькою. Зазвичай диктатор тримає у таємниці свої родинні зв'язки

20 листопада 2022, 07:55 comments2020
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Диктатор КНДР був присутній на черговому запуску міжконтинентальних балістичних ракет, які відбулись 18 листопада. Цього разу Кім Чен Ин взяв з собою доньку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на північнокорейське інформаційне агентство KCNA, яке опублікувало спільне фото родини лідера КНДР.

Кім Чен Ин вперше офіційно показав доньку. Що відомо про родину диктатора (ФОТО)

Кім Чен Ин та кореянки. Фото з відкритих джерел

Під час процедури запуску міжконтинентальної балістичної ракети Кім Чен Ин здивував присутніх, взявши з собою доньку. Фотокореспонденти зафіксували дівчину в білій куртці, яка тримає його за руку.

Корейський диктатор, як і більшість авторитарних лідерів, включно з Путіним, приховує свої родинні зв’язки. На оприлюдненому фото Кім Чен Ина супроводжує його донька, яку ймовірно звуть Кім Чжу Е. За різною інформацією дівчинка має 9 або 12-13 років та є старшою дитиною лідера КНДР.

Така новина одразу потрапила на світові шпальти, а американський експерт по Північній Кореї з вашингтонського Центру Стімсона Майкл Медден розповів, що це перше поява на офіційному заході дитини Кім Чен Ина. Окрім того, Медден вважає, що корейський диктатор такими діями хотів донести конкретне повідомлення для країн Заходу.

Це свідчить про те, що він почувається достатньо безпечним, щоб взяти її з собою, — повідомляє експерт по Північній Кореї.

Ймовірно у Кім Чен Ина окрім доньки Кім Чжу Е є ще двоє дітей – хлопчик та дівчинка молодших років. Диктатор КНДР має дружину, на ім'я Лі Соль Чжу з якою ймовірно одружився в період з 2009 по 2010 рік. Офіційно про одруження стало відомо в середині 2012 року. Точна дата народження Лі Соль невідома, жінці приблизно 33-38 років.

Переглянути фото з Кім Чен Ином та його донькою можна нижче:

Кім Чен Ин вперше офіційно показав доньку. Що відомо про родину диктатора (ФОТО) - фото 2
Кім Чен Ин вперше офіційно показав доньку. Що відомо про родину диктатора (ФОТО) - фото 3
Кім Чен Ин вперше офіційно показав доньку. Що відомо про родину диктатора (ФОТО) - фото 4

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія купує зброю у Північної Кореї.

Також "Коментарі" писали про те, що Кім Чен Ин покарав керівника одного з найбільших архітектурних проєктів КНДР через порушення термінів роботи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kcnawatch.org/
comments

Обговорення


Новини