Головна Новини Світ Решта світу Коронавірус на турецьких курортах: в МОЗ назвали найбільш уражені міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус на турецьких курортах: в МОЗ назвали найбільш уражені міста

За минулу добу в Туреччині виявили більш ніж півтори тисячі нових хворих з коронавірусом

3 вересня 2020, 07:57 comments3779
Поділіться публікацією:

Туреччина вийшла на новий пік захворюваності на коронавірус. Про це заявив під час брифінгу голова МОЗ Фахреттін Коджа. Covid-19 пішов у агресивний наступ і вражає, зокрема, найбільші міста країни.

Коронавірус на турецьких курортах: в МОЗ назвали найбільш уражені міста

Ізмір. Фото: destinations.ru

Темпи поширення коронавірусу в Туреччині зростають і зупинити цей процес лікарі поки що не можуть. За добу в країні виявили більш ніж півтори тисячі нових інфікованих.

"Ми зараз знаходимося на другому піку першої хвилі. І це стосується не тільки нашої країни, а й усього світу. Зростає і кількість наших пацієнтів, і кількість життів, які забирає Covid-19", — зазначив міністр охорони здоров'я.

Загальна кількість інфікованих в Туреччині сягає вже майже 274 тисяч осіб. При цьому, новий сплеск захворюваності міністр пов'язує, в тому числі з напливом туристів. Мовляв, вони перестали дотримуватися запобіжних заходів. Так в зоні підвищеної небезпеки опинилися популярні серед іноземців Стамбул і курортний Ізмір. Крім них містами, де коронавірус поширюється найактивніше, стали Анкара і Бурса.

"Ми не можемо говорити про те, що ситуація вже вийшла з-під контролю. Безумовно, це не так. Але якщо люди й далі будуть ігнорувати заходи безпеки в місцях відпочинку, на ринках і розважальних закладах, незабаром ми можемо побачити зовсім інший результат", — попередив Коджа.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що одна з курортних країн Євросоюзу на місяць зняла всі карантинні обмеження для українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини