Головна Новини Світ Решта світу Мати трьох дітей не пустили на збори в школу через відверте вбрання: у чому прийшла жінка
commentss НОВИНИ Всі новини

Мати трьох дітей не пустили на збори в школу через відверте вбрання: у чому прийшла жінка

Мешканку Колумбії Ізабель Кастро вигнали з шкільного зборів через кроп-топа з декольте

8 вересня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Жінка каже, що їй заборонили відвідувати збори в школі її сина через те, що вона вибрала неправильний одяг. Про це інформує публікує Daily Star.

Мати трьох дітей не пустили на збори в школу через відверте вбрання: у чому прийшла жінка

Мати трьох дітей, фото з відкритих джерел

Ізабель Кастро попрямувала до коледжу зі своїм чоловіком Крістіаном Кав'єдес. На мамі був білий топ з вирізом у формі серця, а також рвані джинси. І коли вона була на заході, присвяченому боротьби з коронавірусом, вона обов'язково наділа маску для обличчя. На жаль, Ізабель було відмовлено в зустрічі, так як співробітники не погодилися з глибиною її декольте.

Мати трьох дітей не пустили на збори в школу через відверте вбрання: у чому прийшла жінка - фото 2

Мама з Соледад вважає, що реакція вчителів коледжу була занадто "різкою".

"Я вийшла з дому і, дивлячись на себе в дзеркало, думала, що я добре одягнена. На мені були джинси і блузка з глибоким вирізом, але аж ніяк не вульгарна, — про на стверджує, що один із співробітників сказав їй:" Ти не можеш так прийти ".

На вході в школу їй сказали, що пройти в такому вбранні неможливо через правил.

"Це була крайня реакція. Я відчуваю себе дискримінованою, тому що ніхто не має права вказувати на іншу людину, суддю або критикувати його. Я відчувала себе добре одягненою, той факт, що у мене троє дітей, не означає, що я повинна ходити в прикритому, або вважати себе потворною, не виказуючи свого щастя. Я завжди відчувала себе красивою ", — додала м ама трьох дітей Ізабель.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що розлючена жінка показала стіну висотою 2,5 метра , що збудували, поки її не було вдома. У Великобританії жінка висловила свою лють після повернення додому, виявивши, що будівельники поставили на краю свого саду величезну бетонну стіну заввишки 20 футів — майже 2,5 метра у висоту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини