Головна Новини Світ Решта світу Мобільний телефон вибухнув на уроці і вбив п'ятикласника: подробиці смерті дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобільний телефон вибухнув на уроці і вбив п'ятикласника: подробиці смерті дитини

Дитину негайно відвезли в лікарню, але медики не змогли врятувати підлітка

19 жовтня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

В одному з населених пунктів в'єтнамської провінції Нгеан сталася трагедія, винуватцем якої став мобільник. Він вибухнув у руках в'єтнамського хлопчика, школяра п'ятого класу, він загинув. Про це інформує Mirror, використовуючи як джерело інформації розповідь тамтешнього службовця.

Мобільний телефон вибухнув на уроці і вбив п'ятикласника: подробиці смерті дитини

Підліток використовував свій мобільний на онлайн-уроці (фото з відкритих джерел)


Школяр користувався мобільним апаратом для того, щоб бути учасником шкільного онлайн-заняття у зв'язку з коронавірусною епідемією. Він вибухнув несподівано і тому в учня загорівся одяг. Постраждалого доставили до найближчого медичного закладу, але його фахівці не змогли повернути хлопчика до життя. Через кілька годин він помер.

П'ятикласник слухав урок у навушниках, коли мобільник вибухнув. Поки неясно, де виготовлено пристрій і якої вони марки. Це повинна встановити місцева поліція, хоча сім'я загиблої дитини не хоче зараз з'ясовувати усі ці деталі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Бразилії мобільний телефон вбив свою господиню. У Бразилії дівчина загинула від удару струмом. Трагедія сталася в бразильському місті Сантарен, що на півночі країни. Повідомляється, що 18-річна дівчина перебувала у себе вдома і користувалася мобільним телефоном, поки той заряджався від електромережі.

Зазначається, що в цей момент на вулиці йшов дощ із грозою. Раптово дівчина отримала сильний удар струмом і втратила свідомість. Її родичі не стали чекати приїзду медиків і самі доставили постраждалу до лікарні, однак врятувати її не вдалося. Від отриманих травм дівчина померла по прибуттю до медичного закладу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини