Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії мобільний телефон вбив свою господарку: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії мобільний телефон вбив свою господарку: що сталося

Дівчина отримала сильний удар струмом і втратила свідомість

31 серпня 2021, 13:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Бразилії дівчина загинула від удару струмом. Про це повідомляє видання Globo.

У Бразилії мобільний телефон вбив свою господарку: що сталося

У Бразилії дівчина загинула через мобільний телефон. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, трагедія сталася в бразильському місті Сантарен, що на півночі країни. Повідомляється, що 18-річна дівчина перебувала у себе вдома і користувалася мобільним телефоном, поки той заряджався від електромережі. Відзначається, що в цей момент на вулиці йшов дощ із грозою.

Раптово дівчина отримала сильний удар струмом і втратила свідомість. Її родичі не стали чекати приїзду медиків і самі доставили постраждалу до лікарні. Потерпілу не вдалося врятувати. Від отриманих травм вона померла по прибуттю до медичного закладу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в індійському штаті Раджастан у місцевого жителя вбило навушниками. У момент трагедії чоловік користувався навушниками, поки телефон стояв на зарядці. У будинку сталися перебої з електрикою, і пристрій вибухнув прямо у вусі потерпілого. Від отриманої травми він знепритомнів. На місце інциденту прибули медики, які госпіталізували чоловіка. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на північному заході Бангладеш блискавка вдарила в групу людей. Повідомляється, що інцидент стався в той момент, коли люди пливли човном по річці Падма. Вони святкували весілля. В результаті події загинули щонайменше 16 осіб і ще багато хто отримав поранення. Потерпілі були госпіталізовані медиками, які прибули на місце події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини