Головна Новини Світ Решта світу Можна жити до 10 років: на Балі туристам почнуть видавати багаторічні візи
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Можна жити до 10 років: на Балі туристам почнуть видавати багаторічні візи

Таким чином було вирішено розвивати туризм та "заманювати" заможних іноземців для тривалого перебування на острові.

4 листопада 2022, 20:16
Поділіться публікацією:

В Індонезії вирішили кардинально змінити підхід до туризму та запропонували всім охочим оформити візи, які дозволять залишатися на острові Балі до 10 років.

Можна жити до 10 років: на Балі туристам почнуть видавати багаторічні візи

На Балі туристам почнуть видавати багаторічні візи/Фото: з відкритих джерел

Балі — це один із найвідоміших островів у світі, який входить до складу держави Індонезія. Саме тут зустрічаються Індійський та Тихий океани, величезні рисові плантації є сусідами діючих вулканів, а просто на кожному розі красуються храми та неймовірні вілли.

Острів Балі по праву вважається туристичною меккою, адже, напевно, кожен із нас хотів би хоч раз відвідати це райське місце. Щороку острів відвідує понад мільйон туристів з різних куточків світу, адже тури сюди користуються незмінною популярністю. Острів із розвиненою туристичною інфраструктурою може похвалитися тим, що саме він вважається основним джерелом доходів Індонезії в іноземній валюті.

Виходячи з усього перерахованого вище, уряд Індонезії вирішив реалізувати програму, яка допомогла б їм отримувати ще більше грошей з туристів і "заманювати" заможних іноземців для тривалого перебування на острові. Саме з цією метою було вирішено запровадити багаторічні візи, які дозволять усім охочім приїжджим на законних підставах на острів та залишатися на Балі терміном до 10 років.

Але є нюанс — зробити райський острів своїм другим домом пропонується туристам, які мають на банківських рахунках не менше 130 тисяч доларів США. Якщо ви маєте необхідну суму на карті, то перебування на Балі стає для вас практично безстроковим — туристи можуть з легкістю отримати 5-ти/10-ти літні візи та роками жити в оточенні "вічного літа".

"Це нефіскальний стимул для деяких іноземців зробити позитивний внесок в економіку Індонезії", — зазначив виконуючий обов'язки генерального директора з імміграції держави Індонезія.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Польщі збираються пробурити найглибшу геотермальну свердловину у світі. Гаряча вода з надр землі призначатиметься для обігріву житла та виробництва електроенергії.

Також "Коментарі" писали про те, що в Кенії посуха вбила понад 200 слонів, 500 антилоп та сотні інших тварин. У Кенії почали випадати дощі, але, незважаючи на це, їхня кількість менша за середньорічні показники для цього періоду. Таким чином, загроза у регіоні залишається високою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини