Головна Новини Світ Решта світу На Балі стався потужний землетрус: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Балі стався потужний землетрус: є загиблі

На Балі стався потужний землетрус: є загиблі

16 жовтня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

У суботу вранці на індонезійському острові Балі стався землетрус магнітудою 4,8, в результаті чого загинули щонайменше три людини. Про це повідомляє міжнародне інформагентство Reuters.

На Балі стався потужний землетрус: є загиблі

Землетрус. Фото: Twitter

Потужний землетрус стався в районі Банджар Вангсіан, його глибина склала 10 км. Інцидент зачепив райони Карангасем і Банглі, це на східній стороні туристичного острова. Відзначається, що двоє людей загинули в результаті зсуву, який стався через землетрус, а третя, трирічна дівчинка загинула через падіння уламків.

"Всі, хто постраждав від землетрусу, були евакуйовані, а дані про збитки все ще збираються агентством щодо пом'якшення наслідків стихійних лих на Балі", — заявив представник пошуково-рятувального агентства країни Геде Дармад.

За його словами, рятувальні служби евакуювали людей через озеро, оскільки дорога в район, що терпить лихо, була відрізана зміщенням. В інших частинах Балі значної шкоди завдано не було, проте землетрус відчувався і на сусідньому острові Ломбок.

Балі знову відкрився для іноземних туристів в четвер після 18 місяців пандемічних обмежень, але очікується, що мандрівники почнуть прибувати лише в кінці цього місяця.

Нагадаємо, гречеський острів Крит сколихнув землетрус амплітудою 6,4 бала за шкалою Ріхтера. Про це повідомляє BBC, посилаючись на геологічну службу США. Епіцентр знаходився біля східного краю острова. Тисячі людей в паніці покинули свої будинки. Деякі будівлі були пошкоджені. Повідомлень про жертви немає. Поштовхи відчули на декількох островах Додеканес. За даними Служби безпеки США, епіцентром землетрусу у вівторок о 09:24 за Гринвічем стало східне село острова Крит Палекастро. Землетрус стався на глибині 10 кілометрів, що є досить неглибоким і може завдати шкоди. Загалом, грецький Інститут геодинаміки зафіксував кілька різних підземних поштовхів. Інший епіцентр знаходився за 32 кілометри від східного міста Закрос і мав велику глибину.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини