Головна Новини Світ Решта світу На Карибах розгорілася масштабна пожежа: полум'я знищило сотні житлових будинків (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Карибах розгорілася масштабна пожежа: полум'я знищило сотні житлових будинків (ВІДЕО)

Місцеві жителі намагалися ліквідувати загоряння самостійно

3 жовтня 2021, 16:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Гондурасі спалахнула велика пожежа. Про це повідомляє видання The Guardian.

На Карибах розгорілася масштабна пожежа: полум'я знищило сотні житлових будинків (ВІДЕО)

Пожежа на Карибах. Фото: скріншот зі відео

Як стало відомо, інцидент стався на курортному острові Гуанаха в Карибському морі. Займання утворилося вчора, 2 жовтня. Оскільки на острові немає пожежників, місцеві жителі намагалися самостійно взяти ситуацію під контроль.

Остров'яни не змогли загасити пожежу і їм на допомогу поспішили військові. Вони ліквідували загоряння скинувши воду з літака. Влада підтвердила, що у результаті події загиблих немає. Пожежа призвела до величезних матеріальних втрат. Полум'я знищило або пошкодило близько двох сотень будинків.

Чотири людини постраждали. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на Францію обрушився потужний смерч. Водяний вихор утворився біля берегів курортного міста в регіоні Корсика. Зазначається, що хоча ці явища поширені в регіоні, іноді вони можуть бути небезпечними. Метеорологічна служба закликає громадян бути обережними. На цей момент інформації про можливих постраждалих немає.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що на Гаваях (США) почалося виверження одного з найактивніших вулканів на нашій планеті. В одному з кратерів на його вершині почали утворюватися фонтани розжареної лави. У небо здіймаються хмари вулканічного газу. Фахівці припускають, що розпечена вулканічна порода не зможе дістатися до житлових районів, через те, що потоки будуть рухатися в іншому напрямку. У 2018 році в результаті виверження було знищено сотні будівель, а до цього часу Кілауеа повільно вивергався протягом десятиліть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини