Головна Новини Світ Решта світу На нафтовому трубопроводі в Мексиканській затоці спалахнула підводна пожежа
commentss НОВИНИ Всі новини

На нафтовому трубопроводі в Мексиканській затоці спалахнула підводна пожежа

Вогонь, який горів під водою, намагалися згасити з кораблів

3 липня 2021, 04:00
Поділіться публікацією:

На підводному нафтовому трубопроводі на родовищі Ку-Малуб Заап в Мексиканській затоці сталася пожежа. Про це повідомляє Bloomberg.

На нафтовому трубопроводі в Мексиканській затоці спалахнула підводна пожежа

Вогонь (фото з відкритих джерел)

Вогонь, який горів під водою, намагалися згасити з кораблів. Попередньо встановлено, що стався витік, викликана несправністю одного з клапанів на глибині 78 м. Поки інформації про потерпілих або загиблих немає. Трубопровід експлуатує мексиканська державна нафтова компанія Pemex.

Ку-Малуб Заап — один з найбільш продуктивних кластерів нафтових родовищ. На Ку-Малуб Заап припадає понад 700 тисяч барелів нафти в день, або приблизно 40% від загального обсягу видобутку Pemex.

Нагадаємо, в іранському місті Кум сталася велика пожежа і вибухи на хімічному заводі. На місці події працюють близько 150 пожежників і 20 автомобілів. Відомо, що недільний ранок в місті Кум почалося з великої пожежі в промисловій зоні на території заводу компанії "Молдан". Сталося кілька вибухів, вогонь швидко поширився. На місці події працюють 150 пожежників, задіяно 20 автомобілів. Частина підприємства евакуйована. За даними місцевих ЗМІ, постраждало щонайменше шість осіб, двоє з яких — рятувальники. На роликах і фото, опублікованих в мережі, видно великі клуби чорного диму.

Рані минулого місяця на атомному об'єкті в Натанзі — місті в центральному Ірані в провінції Ісфахан — був зафіксований "інцидент" в системі розподілу енергії. За словами офіційного представника організації Бехруза Камальванді, під час аварії ніхто не постраждав. "Інцидент не призвів до жертв або забруднення", — зазначив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини