Головна Новини Світ Близький Схід В Ірані на хімічному заводі сталася потужна пожежа
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані на хімічному заводі сталася потужна пожежа

В іранському місті Кум сталася пожежа на хімічному заводі. Відомо про шістьох постраждалих, серед яких двоє - рятувальники

2 травня 2021, 12:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 2 травня, в іранському місті Кум сталася велика пожежа і вибухи на хімічному заводі. На місці події працюють близько 150 пожежників і 20 автомобілів. Таку інформацію надало видання The Jerusalem Post.

В Ірані на хімічному заводі сталася потужна пожежа

Пожежа в Ірані / фото: Tasnim News

Відомо, що недільний ранок у місті Кум почався з великої пожежі у промисловій зоні на території заводу компанії "Молдан". Сталося кілька вибухів, вогонь швидко поширився.

На місці події працюють 150 пожежників, задіяно 20 автомобілів. Частина підприємства евакуйована.

За даними місцевих ЗМІ, постраждало щонайменше шестеро осіб, двоє з яких — рятувальники. На роликах і фото, опублікованих у мережі, видно великі клуби чорного диму.

Наразі пожежа, за словами представника місцевої пожежної частини, успішно локалізована, але була загроза виникнення більшої аварії, якби вогонь поширився на інші склади.

Нагадаємо, що минулого місяця на атомному об'єкті в Натанзі — місті в центральному Ірані у провінції Ісфахан — був зафіксований "інцидент" в системі розподілу енергії.

За словами офіційного представника організації Бехруза Камальванді, під час аварії ніхто не постраждав. "Інцидент не призвів до жертв або забруднення", — зазначив він.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в одній з індійських лікарень міста Бхандарі сталася сильна пожежа. У результаті події загинуло 10 немовлят.

Влада Індії прокоментувала жахливу трагедію, висловивши свої співчуття батькам загиблих дітей. Крім того, вони пообіцяли надати родичам фінансову допомогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини