Головна Новини Світ Решта світу Названо три симптоми інфікування Омікроном, на які слід звернути увагу
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три симптоми інфікування Омікроном, на які слід звернути увагу

У інфікованих спостерігають легкі симптоми застуди

3 грудня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Голова Південноафриканської медичної асоціації доктор Анжелік Кутзі назвала перші симптоми, які виникають в хворих на штам Omicron. Про це повідомляє The Mirror.

Названо три симптоми інфікування Омікроном, на які слід звернути увагу

У світі почали хворіти на новий штам, фото з відкритих джерел

Поки що мова йде про три симптоми Omicron Covid, що відрізняються від симптомів, які викликають інші штами. Серед них такі: втома, біль в тілі та головний біль. Однак вірус може викликати й інші симптоми. Люди з позитивним тестом найчастіше повідомляють про головний біль, нежить, біль у горлі та чхання. Тобто в більшості були симптоми, що схожі на застуду.

За словами Кутзі, був один цікавий випадок з шестирічною дівчинкою. В дитини була висока температура та швидкий пульс. Як пояснив  представник Всесвітньої організації охорони здоров’я, більшість інфікованих людей поки що не мають ускладнень.

Доктор Марія Ван Керкхове, головний радник ВООЗ, пояснює, що були повідомлення про те, що хворі на Omicron спочатку мали легку форму хвороби, а потім тяжку. Наразі вчені спостерігають за тими, хто інфікувався  говорять про певні ознаки того, що деякі з пацієнтів мають легке захворювання. За словами директора охорони здоров'я в Ботсвані, у 16 з 19 інфікованих не було жодних симптомів, у трьох були легкі симптоми.

Як повідомляв портал "Коментарі", китайські вчені отримали нові антитіла, одне з них показало свою ефективність в боротьбі з коронавірусом. Однак поки що тільки на мишах. Вчені налаштовані оптимістично й говорять, що на основі антитіла можна буде виготовити вакцину, що захищатиме людей від мутованого коронавірусу. Дослідження тривають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини