Головна Новини Світ Решта світу Пашинян привселюдно покаявся в помилках
commentss НОВИНИ Всі новини

Пашинян привселюдно покаявся в помилках

Прем'єр-міністр Вірменії Пашинян також заявив про готовність провести позачергові парламентські вибори

2 березня 2021, 05:26
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян покаявся в зроблених помилках і пообіцяв зробити з них висновки. 1 березня під час мітингу в Єревані Нікол Пашинян вибачився перед учасниками акції за допущені урядом помилки. І за ті 2 роки 10 місяців, які він при владі, також було скоєно безліч помилок.

Пашинян привселюдно покаявся в помилках

Нікол Пашинян (фото з відкритих джерел)

"Я хочу попросити вибачення за всі допущені помилки", — йдеться в заяві.

Пашинян приніс вибачення всім громадянам Вірменії, представникам діаспори і громадянам Нагірного Карабаху. Так само він відзначив, що головна причина помилок — народна любов до представників влади, якою вони користувалися. Нікол Пашинян пообіцяв винести уроки з ситуації, що склалася. Також він заявив про намір реформувати систему влади в країні.

Нагадаємо, глава уряду повідомив, що готовий покинути місце прем'єра, якщо цього захоче його народ. В іншому випадку він не збирається передавати пост навіть наперекір радикально налаштовані опозиційні партії і масові протести. Тринадцятого грудня низка ЗМІ і телеграм-каналів повідомили про відставку Пашиняна. Однак цю інформацію спростувала прессекретар глави уряду Мане Геворгян. Нагадуємо, що у вівторок восьмого грудня вірменська опозиція вийшла на вулиці Єревану з акцією протесту.

Люди вимагали відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна. Протест почали сімнадцять партій країни. Опозиція впевнена, що заява про повне припинення військових дій в Нагірному Карабаху, яке підписав Нікола Пашинян, стало капітуляцією і зрадою. Опоненти вірменського прем'єра також звинувачують його в економічних і соціальних проблемах республіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://rg.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини