Головна Новини Світ Решта світу Помер глава найбільшої у світі родини: у чоловіка було 38 дружин, 89 дітей та 36 онуків
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер глава найбільшої у світі родини: у чоловіка було 38 дружин, 89 дітей та 36 онуків

Чоловік був духовним лідером секти, яка практикує полігамію.

14 червня 2021, 22:29
Поділіться публікацією:

В Індії, у штаті Мізорам, помер 76-річний Зіон Чан, який вважається главою найбільшою у світ родини. У чоловіка залишилися 38 дружин, 89 дітей та 36 онуків. Про це повідомляє ВВС.

Помер глава найбільшої у світі родини: у чоловіка було 38 дружин, 89 дітей та 36 онуків

Зіон Чан із сім'єю. Фото: bbc.com

Відомо, що Зіон Чан був духовним лідером місцевої християнської секти, яка практикувала полігамію.

Повідомляється, що останнім часом він страждав на діабет та гіпертонію. Як розповіли лікарі інформаційному агентству РТІ, стан здоров’я Чана погіршувався. У неділю він був доставлений до лікарні, але по прибуттю у медзаклад помер.   

Щоправда, як інформує видання, поки невідомо достовірно, чи справді Зіон Чан був главою найбільшої родини у світі, оскільки важко оцінити точну кількість членів його сім’ї. Принаймні в одному звіті вказано, що у нього –  39 жінок, 94 дитини, 33 внука і один правнук. Хоча у місцевих новинах Чана називають володарем "світового рекорду", а його родина славиться як сенсація.

Величезна родина живе в чотириповерховому будинку на 100 кімнат. Як пишуть місцеві видання, сім’я веде досить незвичний спосіб життя.

Особняк Зіона Чана є головною туристичною "родзинкою" у штаті Мізорам. Туристи з усього світу приїжджають, аби побачити на родину на власні очі та познайомитися з їх побутом.  

За даними агентства Reuters, Чан народився у 1945 році. Він зустрів свою першу дружину, яка на три роки старша за нього, у 17-річному віці.  

Родина належить до християнської секти, яка має близько двох тисяч послідовників. Всі вони живуть недалеко від будинку Чана. Секта була заснована дідом Зіона у 1942 році. Однією із особливостей є те, що чоловікам дозволяється мати багато дружин.

Видання "Коментарі" писало, що в Індії, у місті Пуна, сталася пожежа на хімзаводі, де виготовлялидезінфікуючі засоби. За інформацією місцевого ЗМІ, вогонь забрав життя щонайменше 18 людей.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bbc.com/news
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини