Головна Новини Світ Решта світу Потужний підводний землетрус у Японії: мешканці готуються до цунамі
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужний підводний землетрус у Японії: мешканці готуються до цунамі

За наявними даними, магнітуду землетрусу було оцінено в 5,3 за шкалою Ріхтера, що вважається досить великим і максимально насторожуючим показником

22 травня 2023, 12:36
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 22 травня, близько 10:40 за київським часом поблизу східного узбережжя Японії стався сильний землетрус на глибині 10 кілометрів, передає місцеве видання The Japan Times .

Потужний підводний землетрус у Японії: мешканці готуються до цунамі

фото тематичне, з відкритих джерел

За наявними даними, магнітуда землетрусу було оцінено в 5,3 за шкалою Ріхтера, що вважається досить великим і максимально насторожуючим показником. Незважаючи на те, що це сталося на великій глибині, місцева влада дуже стурбована можливими наслідками, зокрема, є ймовірність, що землетрус може спровокувати потужний цунамі.

Землетрус був зафіксований у глибинах вод, що омивають Ніїдзімі та Козусімі. Уряд вже звернувся до громадян, які мешкають неподалік епіцентру стихійного лиха, закликавши їх піднятися на кілька сотень метрів вище. Ці запобіжні заходи просто необхідні, впевнені експерти, тим більше, що поки не вдалося з'ясувати, чи стане землетрус причиною цунамі, який може зруйнувати всі прибережні райони.

Станом на даний момент інформація про постраждалих або поранених відсутня. ЗМІ всього світу активно стежать за розвитком ситуації на сході Японії.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що Міністерство внутрішніх справ Росії оголосило в розшук відомого скандального актора Олексія Паніна. Зважаючи на все, це "полювання на відьом" пов'язане з ударом України по Керченському мосту. Того дня актор, який проживає три роки в Іспанії, публічно підтримав дії України. Варто зазначити, що незважаючи на репутацію скандаліста, Панін є Лауреатом Державної премії РФ, а на його рахунку кілька десятків зіграних ролей у популярних фільмах та серіалах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини