Головна Новини Світ Решта світу Прем'єр-міністр Вірменії не зміг пояснити, чому було припинено конфлікт в Карабаху. На це є причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр Вірменії не зміг пояснити, чому було припинено конфлікт в Карабаху. На це є причина

Пашинян поки не може назвати причину, щоб не підставляти інших людей

10 листопада 2020, 03:11 comments1058
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян не став називати причини прийнятого ним рішення щодо Карабаху, мотивуючи це тим, що процес припинення військових дій триває і його заява може багатьом нашкодити. Слова політика призводить Sputnik Вірменія.

Прем'єр-міністр Вірменії не зміг пояснити, чому було припинено конфлікт в Карабаху. На це є причина

За його словами, рішення було прийнято на основі глибинного аналізу і виходячи з оцінок самих обізнаних у військовій ситуації осіб.

"Я багато чого можу сказати, але буду мовчати, щоб не ставити під загрозу життя людей. Всі, хто зараз громить, завдає удар у спину солдатам в окопах. Є один політичний діяч, який вимагає моєї відставки, а днем раніше залишив позиції Шоша. Є і такі люди, чиї наміри справедливі і щирі. Це рідні загиблих солдат, і я схиляюся перед ними ", — сказав Пашинян, нагадавши, що і його дружина Анна Акопян і син — Ашот — зараз перебувають на передовій.

Пашинян заявив, що у нього не було іншого виходу, крім підписання заяви щодо Карабаху.

"Ми прийняли це рішення з урахуванням воєнного стану не тільки сьогоднішнього, але і його можливого продовження. Я прошу всіх громадян не піддаватися впливу груп погромників. Ми повинні зрозуміти, що наша доблесна армія боролася проти терористів, другий армії НАТО і армії Азербайджану", - сказав Пашинян, додавши, що всі призвідники безладів притягатимуть до відповідальності.

Як раніше повідомляли "Коментарі", демонстранти на вулицях Єревана зупинили автомобіль спікера парламенту Вірменії Арарату Мірзояна і побили політика.

жителі столиці побачили автомобіль, який належить спікеру вірменського парламенту Арарату Мірзояну. Недовго думаючи, вони заблокували рух позашляховика, витягли політика з машини і почали висловлювати йому свої претензії. На кадрах видно, як Мірзоян намагається врятуватися, однак натовп його утримує, починається бійка, де політику дістається кілька сильних ударів в голову. На місці подій виявилася місцева поліція, і далі складно припустити, що відбувається, тому що камера не може дати чіткого сигналу. Надалі стало відомо, що його забрала швидка з сильними забоями голови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини