Головна Новини Світ Решта світу Рейтинг Emojis у 2021 році: якими смайликами користувалися найчастіше
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг Emojis у 2021 році: якими смайликами користувалися найчастіше

Відомо, які смайлики люди використовували найчастіше

3 грудня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

Наприкінці року було складено рейтинг найбільш уживаних смайлів, якими користувалися в 2021 користувачі Інтернету. Згідно із зібраними даними, найпопулярнішим емодзі був смайл "Сльози радості"/Tears of Joy. Про це пише The New York Times.

Рейтинг Emojis у 2021 році: якими смайликами користувалися найчастіше

Якими смайлами користувалися люди цього року, фото з відкритих джерел

Цей смайл залишається найбільш використовуваним незалежно від того з яких пристроїв писали його користувачі інтернету. Усі вже давно звикли до емодзі, адже розмова без них здається надто офіційною. Хоча значення деяких емодзі періодично змінюється, однак люди дуже часто ними користуються в соціальних мережах та месенджерах. Всього існує понад 3600 смайлів, щороку ця цифра поповнюється.

Рейтинг емодзі опублікував консорціум Unicode. Популярний в цьому році смайл посідав перше місце й в 2020, й 2019 році. Навіть пандемія не вплинула на смаки і настрій користувачів. Під час пандемії навпаки все більше людей почали спілкуватися через соцмережі.

На другому місці емодзі "Червоне серце". На третьому — смайл "Катається від сміху", на четвертому — "лайк", на п'ятому — "голосний плач".

За даними консорціуму, в основному, люди користуються 100 найкращими смайлами, а це 82 відсотки від загального використання смайлів. За два роки піднявся в рейтингу смайл "голосний плач", "Вечірка" та "людина, що закриває обличчя".

Смайли "Усміхнене обличчя з очима серця" та "Два серця" опустилися вниз у рейтингу. У мінливому і непередбачуваному світі цікаво побачити, які емодзі популярні, а які взагалі не використовуються. Хоча усміхнене обличчя та рослина-квітка дуже популярні серед користувачів у всьому світі.

Як повідомляв портал "Коментарі", Microsoft випустила "потворний" різдвяний светр.

Рейтинг Emojis у 2021 році: якими смайликами користувалися найчастіше - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини