Головна Новини Світ Решта світу Робота мрії: на англійський острів шукають короля, бармена та екскурсовода в одній особі
commentss НОВИНИ Всі новини

Робота мрії: на англійський острів шукають короля, бармена та екскурсовода в одній особі

На острові є замок XIV століття, паб та кемпінг

24 грудня 2021, 01:30
Поділіться публікацією:

Яка вакансія мрії? На острів Пил біля берегів Англії потрібний король. Справжній, який буде коронований і правитиме цим клаптиком суші. Щоправда, він матиме багато обов'язків. Туристичний комплекс Ship Inn на крихітному острові Піл біля північно-західного узбережжя Англії шукає бармена, екскурсовода та короля в одній особі. Він прийматиме та розважатиме гостей з квітня по вересень, решту часу доведеться коротати на самоті, пише The Guardian.

Робота мрії: на англійський острів шукають короля, бармена та екскурсовода в одній особі

Острів - фото з відкритих джерел

"На острові є замок XIV століття, паб та кемпінг. "Кандидат повинен розуміти складнощі, пов'язані з енергопостачанням, погодою та доступністю", – заявили чиновники.

Короля Пила посвячують у монархи за допомогою іржавої шаблі. Після ритуалу створеному правителю виливають на голову кілька цебер води. Попередній король – 73-річний Джон Мерфі – правив Пилом чотири десятиліття. Головною якістю свого майбутнього наступника він називає готовність повністю присвятити себе острову.

"Ви не можете просто зайти в Tesco за буханцем хліба. Вам буде потрібна відданість справі і сильний потяг до ізоляції, тиші та спокою. Для цього потрібна особлива особистість. Але види з Пила чудові. Я, мабуть, поспав на кожній травинці цього острова п'яним". або тверезим, – сказав Мерфі.

Нагадаємо, росіяни і острів Ява прокинулися найбільшим вулканом. Повідомляється, що в результаті 14 людей, які мешкали в селі, загинули. За словами спікера Національного агентства зі зменшення наслідків стихійного лиха Абдула Мухарі, у покійних були сильні опіки. У лікарні госпіталізували 41 особу з опіками та ще 15 людей із травмами. Дев'ять місцевих мешканців досі шукають. Рятувальники не могли працювати через розкидані в радіусі навколо вулкана уламки, що тліють, і густий дим. Повідомляється, що раптове виверження гори Семеру у провінції Східна Ява призвело до викиду значного обсягу попелу та лави.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини