Головна Новини Світ Решта світу Саакашвілі написав листа Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі написав листа Зеленському

Михайло Саакашвілі оцінив реакцію Володимира Зеленського свій на арешт

5 жовтня 2021, 13:57
Поділіться публікацією:

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі написав лист президенту України Володимиру Зеленському. Цей лист є на Facebook-сторінці ув'язненого політика.

Саакашвілі написав листа Зеленському

Михайло Саакашвілі, фото з відкритих джерел

Михайло Саакашвілі оцінив реакцію Володимира Зеленського на свій арешт. Заарештований політик був зворушений словами українського президента. Саакашвілі в листі висловив переконання, що його арешт неправовий і звинувачення, крім Грузії, визнає тільки Росія.

"Я більше життя люблю свою Грузію, але дуже люблю і Україну, мою другу батьківщину, де провів багато років свого життя і де у мене є сім'я і друзі, і громадянство, яке я дуже ціную", — пише Михайло Саакашвілі.

Також політик додав, що ло кінця сврїх років відчуватиме гордість за можливість провести зміни в Україні. Саакашвілі переконаний, що є особистим в'язнем Путіна, з цього значно оцінює непорушну позицію України. Лист грузинський опозиціонер написав відразу на кількох мовах: українською, російською та англійською.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Грузії заявили, що Саакашвілі готував державний переворот. Таку заяву зробив голова правлячої партії Грузії Іраклій Кобахідзе. Кобахідзе повідомив, що давно вже просив затримати Саакашвілі. Політик каже, що опозиціонер їхав до Грузії з планом держперевороту. Тому правоохоронці були змушені його затримати. За його словами, всі процедури будуть здійснюватися в правовий спосіб. Голова правлячої партії зазначив, що операція пройшла успішно і все було належним чином організовано. Іраклій Кобахідзе назвав дев'ять років правління Саакашвілі "злочинним режимом". Затримання позбавило Саакашвілі ресурсів для проведення акцій, мітингів і "переворотів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини