Головна Новини Світ Решта світу Шість друзів Путіна: хто у світі підтримав визнання "ЛДНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шість друзів Путіна: хто у світі підтримав визнання "ЛДНР"

Рішення Путіна про визнання фейкових "ЛНР" і "ДНР" вже засудила більшість держав

22 лютого 2022, 18:01 comments1281
Поділіться публікацією:

Дії Путіна про визнання окупованих східних територій України засудили владу у Данії, Польщі, Німеччині, Італії, Фінляндії, Нідерландах, Грузії, Естонії, Австрії, Литві, Словаччині, Ірландії, Норвегії, Туреччині, Чехії, Молдові та Латвії. Про це повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на інфографіку "Слово та діло".

Шість друзів Путіна: хто у світі підтримав визнання "ЛДНР"

Військові - фото з відкритих джерел

Загалом, як виявилося після визнання Росією "ЛНР" і "ДНР", у Росії лише 6 друзів у всьому світі: Куба, Венесуела, Нікарагуа та Сирія. Лише ці держави визнали незалежність окупованих територій на сході України.

Також рішення Путіна про визнання "ЛНР" і "ДНР" підтримали дві невизнані республіки, створені Росією, Абхазія та Південна Осетія.

Як повідомляли раніше "Коментарі", стало відомо, кого з російських олігархів торкнуться санкції Великобританії. Стало відомо, що після рішення Росії визнати незалежність самопроголошених республік "ЛНР" і "ДНР", Великобританія анонсувала санкції проти російських банків та олігархів. Видання Forbes оприлюднило імена російських бізнесменів, які потрапили до списку. Про нові санкції оголосив прем'єр Великобританії Борис Джонсон під час виступу у Палаті спільнот.

Також "Коментарі" писали, що рішення президента Володимира Путіна направити війська, які він назвав миротворцями, до східних регіонів України не є подальшим вторгненням, що призведе до ширшого пакету санкцій, заявив представник адміністрації Байдена, але Білий дім вважає, що повне вторгнення може статися будь-якої миті. Сполучені Штати продовжуватимуть дипломатію з Росією доти, доки "танки не підуть".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини