Головна Новини Світ Росія Стало відомо, кого з російських олігархів торкнуться санкції Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, кого з російських олігархів торкнуться санкції Великобританії

Великобританія відповіла санкціями на визнання Росією незалежності ЛДНР

22 лютого 2022, 15:35 comments1628
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що після рішення Росії визнати незалежність самопроголошених республік ЛНР та ДНР, Великобританія анонсувала санкції проти російських банків та олігархів. Видання Forbes оприлюднило імена російських бізнесменів, які потрапили у цей список, передає портал "Коментарі".

Стало відомо, кого з російських олігархів торкнуться санкції Великобританії

Санкції проти російських олігархів. Фото з відкритих джерел

Про нові санкції оголосив прем’єр Великої Британії Борис Джонсон під час виступу у Палаті спільнот. За його словами, санкції стосуватимуться Генадія Тимченка, Ігоря Ротенберга та Бориса Ротенберга. Їхні активи у Великобританії заморозять, а в’їзд до країни заборонять.

Також під санкції потраплять п’ять російських банків. За даними ЗМІ, це "Чорноморський банк розвитку і реконструкції", "банк Россия", "Промсвязьбанк", "Генбанк", "Индустриальный сберегательный банк".

Раніше "Коментарі" писали про те, що британський прем'єр-міністр Борис Джонсон прокоментував визнання Російською Федерацією псевдореспублік "Л/ДНР". Так, політичний діяч заявив, що глава Росії Володимир Путін створює підстави для повномасштабного вторгнення на територію України. За твердженням Джонсона, введення російських збройних сил на територію "ЛНР" та "ДНР" можна прирівняти до нового вторгнення.

Нагадаємо, уряд ФРН ухвалив рішення призупинити сертифікацію "Північного потоку-2". Таке рішення озвучив канцлер ФРН Олаф Шольц. Шольц заявив, що сертифікацію "Північного потоку-2" буде зупинено, Мінекономіки ФРН надано відповідні вказівки. У нових реаліях, які створила сама Росія, говорити про підготовку "Північного потоку-2" до запуску немає жодного сенсу.

Читайте також: Україну підтримав не лише Захід, а й Схід: нардеп про санкції проти Росії



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини