Головна Новини Світ Решта світу Спека та посуха: до Іспанії прийшло глобальне потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Спека та посуха: до Іспанії прийшло глобальне потепління

Державне метеорологічне агентство, більш відоме як AEMET, повідомило, що середня денна температура в Іспанії склала 14,9 градусів за Цельсієм.

8 травня 2023, 20:01
Поділіться публікацією:

Сонячна Іспанія, яка є однією з найпопулярніших країн серед туристів з усього світу, привернула минулого місяця увагу вчених з усіх куточків планети. Так, якщо вірити нещодавньому повідомленню Associated Press, квітень 2023 був визнаний найспекотнішим місяцем в Іспанії за всю історію спостережень, які почалися в далекому 1961 році.

Спека та посуха: до Іспанії прийшло глобальне потепління

фото тематичне, з відкритих джерел

Державне метеорологічне агентство, найбільш відоме як AEMET, повідомило, що середня денна температура в Іспанії склала 14,9 градусів за Цельсієм. Цей показник, як виявилося, вищий за середній на 3 градуси. Як повідомили у відомстві, середня максимальна температура у квітні зросла майже на 5 градусів.

Крім усього іншого, квітень цього року в Іспанії став ще й найпосушливішим. Так, зазвичай у цей час випадає щорічно майже однакова кількість опадів, проте у 2023 році від їхнього середнього обсягу випала лише п'ята частина.

Якщо говорити більш глобально, то 2022 рік був визнаний в Іспанії найспекотнішим за весь час спостережень. Таким чином, виходить, що глобальне потепління, як би тихо і делікатно про нього не говорили вчені, все-таки наближається, і ситуація навколо сонячної Іспанії тому є доказом.

Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло про жахливий інцидент, який трапився у знаменитій німецькій клініці. Так, правоохоронними органами Берліна було затримано іменитого кардіолога, який протягом останніх двох років навмисно вбивав своїх пацієнтів, вводячи їм завищену дозу седативного засобу. Сьогодні відбудеться перше судове слухання у справі горе-лікаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини