Головна Новини Світ Решта світу Стало відомо, скільки людей загинуло в Карабасі — офіційні дані
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки людей загинуло в Карабасі — офіційні дані

Пашинян вважає, що кількість загиблих в нагірно-карабаському конфлікті подвоюють, щоб спекулювати на цьому

21 березня 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

Стало відомо, скільки людей загинуло у період загострення конфлікту в Нагірному Карабасі. Офіційну цифру озвучив прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян під час зустрічі з жителями Арагацотнської області країни. Про це повідомляє Sputnik-Вірменія.

Стало відомо, скільки людей загинуло в Карабасі — офіційні дані

Скільки людей загинуло в нагірно-карабаському конфлікті - офіційна цифра. Фото: vlast.kz

За словами лідера, ходять чутки, що у війні загинули десятки тисяч громадян. Проте офіційна цифра — 3250 осіб.

Крім того, багато осіб зникли безвісти. Останніми місяцями було знайдено десять осіб. Із них лише одну — живою. Наразі 189 родин чекають результатів експертизи ДНК.

Нікол Пашинян зазначає, що навіть згідно оновлених даних кількість жертв не перевищить 4000. За словами прем'єр-міністра, інформацію про кількість загиблих подвоюють для спекуляції.

Нагадаємо, восени 2020 року розпочався нагірно-карабаський конфлікт. Бої тривали, поки в листопаді три сторони — Баку, Єреван, Москва — не підписали угоду про мир.

Раніше повідомлялося, що Вірменія звинуватила Азербайджан у брехні. Прессекретар МЗС Вірменії Анна Нагдалян зробила заяву у відповідь на повідомлення міністра закордонних справ Азербайджану Джейхун Байрамова про те, що Азербайджан передав вірменській стороні усіх військовополонених, захоплених під час війни в Арцах. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" уже повідомляв, що у Вірменії наразі досить напружена ситуація. Опозиційні сили країни вимагають відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна. Він же збирається покинути пост тільки тоді, коли так вирішить не опозиція, а його народ шляхом голосування. Детальніше про ситуацію в країні читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxx

21 березня 2021, 18:27

Сeкс знакoмствa. Cнять любую дeвкy и тpaxнyть теперь проще простого - без дeнeг и oтношeний, эти дeвyшки пpoсто любят сeкc и дaют вcегда, пoпробyй бecплатнo ----- http://srt.vg/seksa


Новини