Головна Новини Світ Решта світу Twitter видалив понад 60 записів, що мають зв'язок з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter видалив понад 60 записів, що мають зв'язок з Росією

Соціальна мережа видалила акаунти через їхні дописи

3 грудня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:

Понад 60 облікових записів, що пов'язані з Російською Федерацією, було видалено модераторами соцмережі Twitter. Про це повідомляє The Insider.

Twitter видалив понад 60 записів, що мають зв'язок з Росією

Twitter видалив більше 60 записів, фото з відкритих джерел

Повідомляється, що записи видаляли за так звані "інформаційні операції". Всього в соціальній мережі було видалено 3465 акаунтів. Ці акаунти пов'язані з шістьма країнами. Було видалено більше двох тисяч записів, що мають зв'язки з КНР. Мексика — 276 записів, приблизно ж стільки з Венесуела. Також видалили понад 400 акаунтів, що пов'язані з Угандою, 268 з Танзанією.

З Росії видалили 16 облікових записів, які начебто  хотіли провести інформаційну операцію в Центральноафриканській Республіці. Користувачі 50 акаунтів писали агресивні дописи щодо цивільного уряду Лівії та тих, хто його підтримує. З цих акаунтів поширювалися дописи, що підтримували російську геополітичну позицію в Лівії та Сирії.

Повідомляється, що до мирового суду Москви направлявся протокол про адміністративне правопорушення стосовно мережі Twitter. Протокол склали представники Роскомнагляду через те, що адміністрація Twitter відмовилася видалити контент, який заборонений в країні.

На Google, Telegram, Facebook, Twitter, TikTok в Росії подавали до суду за те, що ті не видаляли заборонений контент. Наразі, з 2021 рік, загальна сума штрафів, які мають накласти на соцмережі, становить понад 200 млн. рублів.

Як повідомляв портал "Коментарі", став відомий рейтинг емодзі, якими найчастіше користувалися в 2021 році в світі. Рейтинг складається вже кілька років підряд. Останні два роки один смайл посідає перше місце в ньому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини